Почео састанак код Иванића

Консултације српског члана Предсједништва БиХ иМладена Иванића са посланицима у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ из Савеза за промјене и српским министрима у Савјету министара БиХ почеле су у Бањалуци у 13:00 часова, јавио је репортер БН телевизије.

Република Српска 15.11.2017 | 13:26
Почео састанак код Иванића
Састанак се одржава у кабинету српског члана Предсједништва БиХ. 

По окончању састанка планиране су изјаве за новинаре.

До овог састанка је дошло након најновијег заоштравања ситуације након изјаве бошњачког члана у Предсједништву БиХ Бакира Изетбеговића у вези признања Косова, а што је оштро осудио званични Београд, али и представници власти у Бањалуци и српски представници у заједничким институцијама БиХ.

Због ових консултација и ново настале ситуације у Сарајеву данас није одржана сједница Представничког дома у ПС БиХ, као ни сједница Савјета министара БиХ.

Власт СНСД у Бањалуци тражи напуштање српских представника из заједничких институција, на што је Савез за промјене реаговао да је то кукавички чин и да треба се борити за српске интересе управо у тим органима БиХ.

(БН)
(Фото: Срна)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Израелац

15.11.2017 13:04

Замислите да неко замоли израелце да напусте појас Газе ил Голанску висорава? Брацо моја па нису људи толко ретардирани ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није ово '92

15.11.2017 13:31

Опет праве '92....ко це ратовати? Они??? Водеци са све три стране.... Е мој народе ста смо дозволили...Ко је ратовао не пада му висе на памет,па ви гледајте како и са ким цете...

Name

израелац

15.11.2017 18:13

Е хоце власт и код нас и у федерацији да изазове скупобе и попали све доказе .. спале цијелу администрацију и народ оптузе а против њих нема доказа... хахахах ;)

Name

блбл

15.11.2017 13:13

Ако мислите на тај нацин уцењивати Босњаке неце на добро изаци. Босњацима подмецете а Цовиц је јасно рекао да подрзава признање Косова и нико од вас не смије ни да га спомене. Сада би Босњаци требали да одговоре на прави нацин и дају на знање да се нико не мозе поигравати са дрзавом и правити их лудим. Лактасенко сваки дан негира дрзаву а бакир само казе да би требало признати Косово али да то не моземо јер треба сагласност сва три народа. Ста је рекао лосе? Блокирати рад дрзавног парламента због састанка у БЛ који се могао оррзати и у друго време је крајња дрскост и безобразлук. Ако Босњаци преко овога педју без реакције онда нека им и буде овако да вецина у дрзави има права као националне мањине у другим дрзавама. Доста!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик форсен

15.11.2017 13:15

Зато сто црвени бозови нису горе једно казу друго лазу ста је са реферндумом ај не серите висе ссми себе сте уплели у лази да вис немозете без лази функционисати!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.11.2017 15:36

Господе ста ти написа,де десифруј????

Name

Млатарање

15.11.2017 13:41

Опет вам Додик преко Иванића уваљује или и ви свјесно идете да играте на карту национализма и угрижености Срба.Не угрожава вас Бакир изјавом,вас угрожава Додик и братија око њега пљачка и свиђа своје интетесе.Поштено погледајте шта је Бакир рекао и који и у којем интересу су Додик и Вучић извели овај спин.Мислим да је ово све пред изрицање пресуде Младићу и одређивануа границе на Дрини .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.11.2017 20:10

Дрзи се педерације