De Hea o Svilaru: Težak život…

Slavni golman pričao o Srbinu iz Benfike. . .

Fudbal 01.11.2017 | 23:00
De Hea o Svilaru: Težak život…
Dok čeka na debi u reprezentaciji Srbije, suprtalentovani Mile Svilar je već debitovao u Ligi šampiona na golu Benfike. Srbin rođen u Belgiji je postao najmlađi golman u istoriji elitnog takmičenja, srušivši rekord Ikera Kasiljasa.

Ali, Svilar je na debiju imao i nesreću da primi čudan gol iz slobodnjaka za koji snoi krivicu. Taj gol je doneo pobedu Mančester Junajtedu. Posle meča su ga tešili Lukaku,Matić, Murinjo… A najbolje ga razume kolega.

David de Hea je trenutno jedan od najboljih golmana sveta. Možda u ovom momentu i najbolji, a u intervjuu za sajt Mančester Junajteda je pružio podršku maldom kolegi.

“Takav je život nas golmana. Nekada bude težak. Pogotovo kada si mlad i napraviš grešku. Ali na kraju se sve svodi na to da živiš sa greškama koje napraviš i da učiš iz njih. On je mlad momak i siguran sam da će proći kroz sve ovo i da će iz svega izaći jači. Najvažnije je da brzo zaboravi na sve i da gleda unared. Svilar može da se izbori sa situacijom samo napornim radom”, rekao je De Hea. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar