Šabanu planirala podvaliti dijete

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić i dalje zapada u probleme zbog žena. . .

Zabava 17.09.2017 | 13:10
Šabanu planirala podvaliti dijete
Poznati estradni menadžer je do detalja ispričao kroz kakav je pakao prošao Šaban dok nije shvatio da je koleginica zapravo samo pokušala da mu podvali dijete.

''Šaban je oduvek bio miljenik žena. Svašta su činile da bi mu se približile. Za njim su posebno ludele pevačice koje su pošto-poto želele da postanu poznate. Jedna je otišla toliko daleko da je pokušala da mu podvali da je trudna s njim. Ma, to je bio pravi cirkus'', priča sagovornik i dodaje:

''Njih dvoje su se družili i imali su kratku avanturu. Šaban nije želeo ozbiljnu vezu jer je u braku. E, to je toj pevačici zasmetalo. Ona je igrala na tu kartu da je mlada i lepa i da će se on zaljubiti u nju.



Počela je da ga proganja, dolazila je na svaki njegov nastup i molila ga da zajedno nastupaju. Tako je i bilo. Neko vreme su zajedno radili, a problem je nastao kad joj je Šaban rekao da on više neće da peva po vašarima'', kaže izvor za "Kurir".

 Menadžer tvrdi da je tad nastao pravi haos.

''Ona se tada dosetila da mu kaže da je trudna. Šaban je poludeo. Hteo je iste sekunde da napusti tezgu i da je vodi kod lekara. Bio je besan kao ris. Nije mogao da veruje na šta su sve žene spremne. Pa nije on lud, shvatio je da pokušava da mu podvali dete. Ko zna čije je to dete bilo.

Njegovo nije sigurno jer je s njom bio samo jednom, a ako je popio, možda nijednom, pa ga laže da su imali seks. Uglavnom, posle te žustre svađe ona je nestala iz njegovog života i nikad nismo saznali da li je zaista bila trudna'', završava menadžer.

Izvor: Alo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Brale,

17.09.2017 12:25

Zene su ti opasnije od kobre,nikada neznas kada ce te igristi "sve moras raditi u rukavicama :ako nanjuse lovu pazise sta radis sta pricas "nase zene su stvarno postale bezobrazne ,a o bontonu da ne govorimo.

ODGOVORITE
Name

Cuca

17.09.2017 13:22

A on sve ko jadan naivan. Je li maloletan bio kad je spavao s njom?

ODGOVORITE
Name

Re Cuca,

17.09.2017 18:26

Da niste mozda ,imali grupni "ti sve znas, na leđima ti je najbbolje da lezis.

Name

Ajmi

17.09.2017 18:16

Hm ... Ne zna se ko je jadniji, ta mladja, koja je spala na olinjalog Sabana ili on, matori jarac, koji si je dozvolio da se o njemu pisu ovakve i ine bljuvotine Htjedoh reci i uspaljeni, ali vise odgovara - uspavani. Uvijek izgleda drijeman, jedva govori od ljenosti.

ODGOVORITE