Divac i Kićanović prate Dudu Ivkovića u legendu!

Trofejni trener otkrio da će i bivši asovi Partizana i reprezentacije Jugoslavije prisustvovati njegovom oproštajnom meču u Atini.

Košarka 30.08.2017 | 19:30
Divac i Kićanović prate Dudu Ivkovića u legendu!
Dušan Ivković 20. septembra u Atini zvanično će voditi poslednji meč u karijeri, na oproštojnoj utakmici koju će Olimpijakos prirediti njemu u čast.

Trofejni trener je u julu 2016. i zvanično završio karijeru, ali je prihvatio ponudu Olimpijakosa, koji je sa uspehom vodio, da mu priredi oproštajni susret.

Na tom meču biće prisutna mnoga velika imena evropske i svetske košarke, bivši i sadašnji treneri i igrači.

"Nije samo uspeh ono što je Duda osvojio, već i igrače koje je stvorio. Ti igrači bez njega ne bi bili isti. Smatram sebe srećnom osobom jer sam sarađivao sa Ivkovićem",izjavio je na konferenciji za medije povodom najave meča u Atini Vasilis Spanulis, jedan od igrača koji će sigurno biti na oproštajnoj utakmici Dušana Ivkovića.

Spanulis je jedan od prvih koji je prihvatio da nastupa na toj utakmici. On je svojevreno poručio Dudi "Kouč, zbog vas ću 20. septembra doći i peške u Atinu".

Ivković je govoreći o predstojećem meču potvrdio da će biti izuzetna čast da se na taj način pozdravi sa košarkom i zahvalio Olimpijakosu što će to organizovati.

"Želim da se zahvalim Olimpijakosu na organizaciji takvog meča. Mogu da kažem da sam imao sreće što trenirao mnoge velike timovime, ali je Olimpijakos jedini u kojima sam radio u dva navrata. Vratio sam se posle 15 godina, što je bila dobra odluka", istakao je Ivković u Atini.

On je delimično otkrio ko će sve biti u Atini 20. septembra.

"Neću otkriti imena, ali ću reći da će doći igrači Fenerbahčea, CSKA i Anadolu Efesa. Takođe, biće prisutne i ličnosti poput Vlada Divca i Dragana Kićanovića", poručio je Duda.

Oproštajni meč Dušana Ivkovića biće humanitarni događaj i sav prihod sa te manifestacije ići će za pomoć dvema humanitarnim organizacijama u Srbiji i Grčkoj.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar