Čempionšip: Halov poker u lice Boltonu! Vila trokira!

Aston Vila opet zatrokirala! Tigrovi istresli sav bes na nesrećnom Boltonu.

Fudbal 25.08.2017 | 23:44
Čempionšip: Halov poker u lice Boltonu! Vila trokira!
Dva nesrećna poraza doživeo je Hal u proteklih deset dana, zato je Bolton morao da strada! I to ozbiljno. Tigrovi su sav prikupljeni bes istresli na očajnom Boltonu, koji se sa KC stadiona kući vraća s četiri gola u mreži - 4:0. 

I čini se da je baš zbog toga Hal morao da strpa čak tri komada u Boltonovu mrežu za samo 16 minuta igre u prvom poluvremenu. Odnosno, u periodu od 13. do 29. minuta, kada su se Diomande, Bouen i Grosicki smenjivali na listi strelaca. Gosti su u celoj priči bili samo nemi posmatrači ništa konkretno nisu mogli da izvedu.

Posle šesnaestominutnog ludila, usledilo je totalno zatišje, koje je pretilo da kompletnu utakmicu do kraja ostavi bez uzbuđenja. Ali, da tako ne bude pobrinuo se Džerod Bouen svojim drugim pogotkom na meču i to u samom finišu susreta.

Činilo se da bi ubedjiv trijumf nad Noričem mogao da podigne Aston Vilu iz dubioze i povede je u gornji dom Čempionšipa. Ali, tako nije bilo. Doduše, osvojen je jedan bod, što je protiv Bristol Sitija gotovo svakodnevnica - 1:1.

Bristol je poveo na isteku punog sata igre golom Patersona, ali je samo nekoliko trenutaka kasnije Onoma uspeo da poravna rezultat. I time, očigledno, postavi konačnih 1:1. 

ENGLESKA 2 - 5. KOLO

Petak

Bristol Siti - Aston Vila 1:1 (0:0)
/Paterson 60 - Onoma 64/

Hal - Bolton 4:0 (3:0)
/Diomande 13, Bouen 19, 88, Grosicki 29/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar