Чемпионшип: Халов покер у лице Болтону! Вила трокира!

Астон Вила опет затрокирала! Тигрови истресли сав бес на несрећном Болтону.

Фудбал 25.08.2017 | 23:44
Чемпионшип: Халов покер у лице Болтону! Вила трокира!
Два несрећна пораза доживео је Хал у протеклих десет дана, зато је Болтон морао да страда! И то озбиљно. Тигрови су сав прикупљени бес истресли на очајном Болтону, који се са КЦ стадиона кући враћа с четири гола у мрежи - 4:0. 

И чини се да је баш због тога Хал морао да стрпа чак три комада у Болтонову мрежу за само 16 минута игре у првом полувремену. Односно, у периоду од 13. до 29. минута, када су се Диоманде, Боуен и Гросицки смењивали на листи стрелаца. Гости су у целој причи били само неми посматрачи ништа конкретно нису могли да изведу.

После шеснаестоминутног лудила, уследило је тотално затишје, које је претило да комплетну утакмицу до краја остави без узбуђења. Али, да тако не буде побринуо се Џерод Боуен својим другим поготком на мечу и то у самом финишу сусрета.

Чинило се да би убедјив тријумф над Норичем могао да подигне Астон Вилу из дубиозе и поведе је у горњи дом Чемпионшипа. Али, тако није било. Додуше, освојен је један бод, што је против Бристол Ситија готово свакодневница - 1:1.

Бристол је повео на истеку пуног сата игре голом Патерсона, али је само неколико тренутака касније Онома успео да поравна резултат. И тиме, очигледно, постави коначних 1:1. 

ЕНГЛЕСКА 2 - 5. КОЛО

Петак

Бристол Сити - Астон Вила 1:1 (0:0)
/Патерсон 60 - Онома 64/

Хал - Болтон 4:0 (3:0)
/Диоманде 13, Боуен 19, 88, Гросицки 29/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар