Pjevačica: Imam gole fotografije

Pevačica Milica Toodorović trenutno uživa u uspehu pesme "Limunada" koju je otpevala sa pop divom Eminom Jahović.  

Zabava 17.08.2017 | 16:08
Pjevačica: Imam gole fotografije
Milica već tri godine živi sa dečkom Milošem Paunovićem, a kako kaže ne vidi razlog da sa njim stane na "ludi kamen".

''Ne vidim šta bi to promenilo. Živim tri godine sa Milošem, lepo nam je i papir ne znači ništa. Ma ja ću da uzmem papirče i da napišem: „Miloše, da li me uzimaš za ženu?“ Tako ću da se udam. Mi lepo funkcionišemo, super nam je. Naravno, svađamo se, ali ne mogu da se setim oko čega. Uglavnom su to neke gluposti'', rekla je Milica za "Svet" i dodala da se ne plaši da će intimni trenuci iz njihovog stana isplivati u javnosti, tačnije provokativne fotke koje je slala dečku, nalik onim kakve ima Dara Bubamara:

''Pa i da se pojave, šta ima tu da se vidi. Vau, vidi grudi, vau, vidi zadnjicu! Dobro i šta onda? Pa svi to imamo… Ma nikakav problem nemam sa tim'', kazala je pevačica.



Inače, nakon snimanja spota, Milica i Emina su dobile kritike od medija da im nisu posvetili dovoljno pažnje na visokim temperaturama, kao i od ljubitelja reke Save da su ostavile smeće posle obavljenog posla.

''Videla sam. Razumem sve, mada mislim da je sve to bezveze ispalo i da je bila loša organizacija. Nije kriva ni Emina, ni vi, ma niko nije kriv već samo organizacija i nekomunikacija. Ja sam bila samo gost, ali ispravićemo sve i Emina i ja. Žao mi je jadne Emine, svi su je sada napali. Ja sam se baš umorila, vrućina, plus sam pala, kopriva me ožarila, a prva kombinacija mi je bila krzno na 50 stepeni. Kada su videli da se ne slika dobro, presvukli su me, a ja samo što u nesvest nisam pala'', branila se popularna pevačica.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar