Ančić uzeo godišnji odmor zbog Novaka!

Bivši teniser Mario Ančić biće u štabu Novaka Đokovića tokom Vimbldona, ali posle toga će morati da se vrati poslu u Americi.

Tenis 04.07.2017 | 19:30
Ančić uzeo godišnji odmor zbog Novaka!
Kako je rekao za Sportske novosti nekadašnji sedmi igrač sveta uzeo je odmor kako bi bio zajedno sa Novakom na najprestižnijem turniru na svetu.

Pre dogovora sa Đokoviće, Mario je morao da obavi razgovore sa svojim poslovođama.

"Naravno da sam morao obaviti niz razgovora i dobiti dopuštenje ljudi iznad mene. Razgovori su trajali nedelju dana i srećom završeni su najbolje moguće", rekao je Mario i potom dodao.

"Novac nikad ne spava je jedna od najpoznatijih rečenica na Vol Stritu, pa sam time morao i ja da se vodim. Nisam gledao Novakov meč u Istbornu, samo sam kasnije saznao da je pobedio", kazao je Ančić

Đoković i Mario su veliki prijatelji, i može se reći da uzvraća uslugu, pošto je Novak pre nekoliko godina bio gost na Univerzitetu Kolumbija, još dok je Mario završavao rad. Đoković je tada govorio o iskustvima koja nisu vezana za tenis.

"On zna kroz šta sam sve prošao u karijeri i zna da imam dosta iskustva. Takođe sam jednom nogom u tenisu, odnosno da pratim sve, bez obzira na obaveze koje imam na Vol Stritu", rekao je Mario.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar