Partizan: Godina duple krune i Lige šampiona!

Šampion Srbije svečanošću u hotelu "Kraun plaza" stavio tačku na takmičarsku 2016/17. U prisustvu velikog broja zvanica, veče je počelo pesmom "Tango smrti", a potom su funkcioneri crno-belih poslali poruke za novu sezonu.  Crno-belo veče, Vuletić “izračunao” Ligu šampiona! Osvajač duple krune svečanim koktelom stavio tačku na uspešnu sezonu i obeležio početak nove.

Fudbal 13.06.2017 | 00:00
Partizan: Godina duple krune i Lige šampiona!
U jednom danu, FK Partizan je počeo novu takmičarsku godinu, prozivkom šefa struke Miroslava Đukića, a ujedno se oprostio i od prethodne, šampionske sezone.

Osvajač srpske "duple krune" organizovao je u ponedeljak svečani koktel u hotelu "Kraun plaza" u Beogradu, gde se uz muziku i veliki broj zvanica još jednom osvrnuo na takmičarsku 2016/17, koju će dugo pamtiti.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da svečanost na Novom Beogradu označava i formalni kraj prethodne sezone.

"Ovim događajem završavamo slavlje i počinjemo takmičarski deo pripreme za Evropu. Ovo je završni čin radosti, koja traje već dve nedelje. Presrećan sam, drago mi je što smo to osvojil fer, viteškom borbom i što smo pokazali svima da smo bili bolji i u ta četiri derbija. Nema nikakve sumnje da je Partizan zasluženo šampion. Večeras zasluženo slavimo", rekao je Vučelić.

Funkcioneri Partizana dočekivali su goste zajedno kraj osvojenih trofeja, dok su se zvanice polako pridruživale proslavi. U "Kraun plazu" došli su i članovi nekih ranijih rukovodstava, kao što su Ivan Ćurković, Nenad Popović, Branko Ružić, Tomislav Karadžić, Albert Nađ, Sreten Nikolić, Mile Jovičić, Zvonimir Vukić...

Posle fotografisanja, ispred svečanog hola došli su i fudbaleri, na čelu sa kapitenom Sašom Ilićem, koji je sa svojim prvim zamenikom Miroslavom Vulićevićem izneo trofeje pred goste. Pre toga, bend je počeo veče izvođenjem pesme "Tango smrti", među navijačima Partizana veoma popularne prethodnih meseci.

Potpredsednik kluba Vladimir Vuletić istakao je u prvi plan simboliku brojeva i nadao se da će ona biti znak i za uspeh u Evropi.

"Ovo je dakako, šesti put u istoriji FK Partizan da naš klub slavi duplu krunu. Na svakih 12 godina FK Partizan je u poziciji da slavi duplu krunu, a ovo je ta godina. Ovo je godina velikog uspeha FK Partizan i verujem da je i godina u kojoj će klub napraviti još jednu vrstu poređenja, ako možemo tako da kažemo, da je Partizan na sedam godina ulazio u Ligu šampiona. Ovo je ta godina!".

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura već je fokusiran na takmičarske obaveze i na formiranje tima. Na proslavi u poznatom hotelu takođe je napravio kratak osvrt, kao uvod u sve što čeka klub iz Humske u nedeljama i mesecima koji predstoje.

"Ovo jeste bila jedna od najtežih godina. Bilo je teško, počev od loših scena skupštine, ispadanja iz Evrope, a na kraju je sve ispalo kako treba. Jedini smo verovali u duplu krunu, to se i ostvarilo. Igramo Evropu i već se bavimo prelaznim rokom. Mogu da obećam da će Partizan dati sve od sebe da igra ili Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Dakle, idemo iznad svojih mogućnosti i daćemo sve od sebe da ispunimo svoja obećanja!", poručio je Vazura.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar