EP: Zlatni srpski dječaci su ponovo na okupu!

Lalatović: Neka se drugi boje nas! Mlada reprezentacija Srbije treningom na stadionu Zemuna počela pripreme za EP.

Fudbal 02.06.2017 | 10:45
EP: Zlatni srpski dječaci su ponovo na okupu!
Pohod na vrh Evrope počeo je u Zemunu! Prvim treningom na stadionu novog superligaša mlada reprezentacija Srbije počela je pripreme za Prvenstvo Evrope u Poljskoj.

Zlatni dečaci našeg fudbala imaće u narednih nekoliko dana tek zagrevanje, ono pravo počinje tek posle vikenda. Uostalom tada će selektor Nenad Lalatović imati kompletan kdara na raspolaganju.

Na stadionu Zemuna ovog popodneva pojavili su se igrači koji su ranije završili klupske obaveze. Tu su bili Dejan Meleg, Nemanja Radonjić, zatim Pankov, Bogosavac, Vanja Milinković Savić, Ristić, Veljković, Vukašin Jovanović, Živković, Radunović, Maksimović i Grujić...

Selektor Lalatović je ono što svi znamo. Orlići će imati vraški težak zadatak da prođu grupu u kojoj su pored Srbije i Portugal, Makedonija i Španija.

„Uradili smo jaku dobru analizu, treba biti realan. Naša grupa je sigurno najteža. Prva utakmica je protiv Portugala koji nije izgubio tri godine. Dobili su i u prijateljskom meču Nemačku. Makedonija je izbacila Francusku u kvalifikacijama, to je sasvim dovoljno. O Špancima ne treba trošiti reči. Međutim, ne bojimo se. Imamo sjajane igrače. Očekivanja su velika, a naš veliki hendikep je što Sergej neće igrati. Ali siguran sam da će ga drugi igrač, onaj koji bude dobio šansu, dostojno zameniti“, rekao je na okupljanju selektor Lalatović.

Igrači će u naredna tri dana imati po jedan trening. Ono pravo sledi od ponedeljka.

„Momci koji su posle 23.maja završili prvenstvo trenutno nisu sa nama. Od ponedeljka ćemo biti svi na okupu, do tada ćemo raditi na fizičkom planu. Istina, Ristić je kasnije završio obaveze u klubu, ali je malo igrao ove godine, tako da sam mu rekao da dođe. Potrebni su mu ovi treninzi kako bi podigao nivo fizičke spreme“.

Selekcija Srbije otvara prvenstvo 17.juna protiv Portugala, zatim sledi duel sa Makeonijom i na kraju Španijom.

„Ne opterećujem se medaljom, važno je prvo da prođemo grupu“, dodao je Lalatović.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar