SAD ne žale "veliku Albaniju"

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot izjavio je da ne zna šta je govorio bivši šef verifikacione misije OEBS-a Vilijam Voker, ali da zna da američka Vlada ne podržava "veliku Albaniju", niti promjenu granica.

Srbija 10.05.2017 | 21:00
SAD ne žale "veliku Albaniju"
"Američka Vlada ne podržava promjenu granica, ne podržava ni `veliku Albaniju`, ni `veliku Srbiju`. Ona se zalaže za stabilnost i pomirenje među narodima u regionu", rekao je Skot novinarima u Beogradu.

On je dodao da je Voker privatno lice i da može da govori šta hoće.

"Ne znam šta je tačno rekao, osim što sam čuo za komentare medija. Ono što znam jeste da se američka Vlada zalaže za stabilnost u regionu", rekao je Skot.

Bivši šef verifikacione misije OEBS-a na Kosovu i Metohiji Vilijam Voker rekao je da radi na projektu stvaranja "velike Albanije". 

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Neđo.11.Maj.2017

11.05.2017 11:07

Amerima nemože se verovati kad potpišu papir,a kamo li na reč.Ameri su rekli g,Putinu da nato nije protiv,Rusije.Zašto su onda rasporedili vojsku uzduž,Ruske granice.Tosu lopovi da većih lopov nema na svetu.Ništa nije bolji ni,Skot.Kad nepodržavaju veliku,Albaniju zašto nije,Skot osudijo tske izjave,ili pozvao šiptare pa im rekao da prestanu sa provokacijama.To znači da šiptarija sa,Kosova ima njihovu podršku.Svi problemim u,Makedoniji toje,Američki scenarij.Šiptari samo izvršavaju,Američka naređenja.Znase proširiti scenarij iz,Makedonije na jug,Srbije.Nevalja,Srpskim političarima što preveć veruju,Amerima.Jer su,Ameri u vakom pogletu narede scenarij kao na,Kosovu i u,Bosni amo da imaju povod da rasture,Srbiju.

ODGOVORITE