САД не жале "велику Албанију"

Амерички амбасадор у Србији Кајл Скот изјавио је да не зна шта је говорио бивши шеф верификационе мисије ОЕБС-а Вилијам Вокер, али да зна да америчка Влада не подржава "велику Албанију", нити промјену граница.

Србија 10.05.2017 | 21:00
САД не жале "велику Албанију"
"Америчка Влада не подржава промјену граница, не подржава ни `велику Албанију`, ни `велику Србију`. Она се залаже за стабилност и помирење међу народима у региону", рекао је Скот новинарима у Београду.

Он је додао да је Вокер приватно лице и да може да говори шта хоће.

"Не знам шта је тачно рекао, осим што сам чуо за коментаре медија. Оно што знам јесте да се америчка Влада залаже за стабилност у региону", рекао је Скот.

Бивши шеф верификационе мисије ОЕБС-а на Косову и Метохији Вилијам Вокер рекао је да ради на пројекту стварања "велике Албаније". 

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Неђо.11.Мај.2017

11.05.2017 11:07

Америма неможе се веровати кад потпишу папир,а камо ли на реч.Амери су рекли г,Путину да нато није против,Русије.Зашто су онда распоредили војску уздуж,Руске границе.Тосу лопови да већих лопов нема на свету.Ништа није бољи ни,Скот.Кад неподржавају велику,Албанију зашто није,Скот осудијо тске изјаве,или позвао шиптаре па им рекао да престану са провокацијама.То значи да шиптарија са,Косова има њихову подршку.Сви проблемим у,Македонији тоје,Амерички сценариј.Шиптари само извршавају,Америчка наређења.Знасе проширити сценариј из,Македоније на југ,Србије.Неваља,Српским политичарима што превећ верују,Америма.Јер су,Амери у ваком поглету нареде сценариј као на,Косову и у,Босни амо да имају повод да растуре,Србију.

ОДГОВОРИТЕ