Ezil: Ne mogu ja da biram menadžera!

Arsenal u poslednjoj utakmici 33. kola Premijer čoge u ponedeljak gostuje Midlzbrou, u meču koji mora da dobije ako želi da ostane u trci za Ligu šampiona.

Fudbal 18.04.2017 | 19:30
Ezil: Ne mogu ja da biram menadžera!
Jedan od najboljih igrača ovog tima Mesut Ezil govorio je o novom ugovoru, ali i o budućnosti Arsena Vengera na klupi „Topdžija.

Engleski tim je u evidentnoj krizi rezulatta ove sezone, a kao glavni krivac u medijima i delu navijača okarakterisan je iskusni Francuz.

"Kao igrač ne možete da birate menadžera. Uvek sam govorio da je Venger glavni razlog zbog čega sam došao ovde. On je ovde 20 godina, dao je mnogo ovom klubu i zaslužuje veliko poštovanje zbog svega što je ostvario“, rekao je Ezil o svom treneru.

Nisu štedeli kritike engleski mediji ali ni stručna javnost kada je u pitanju igra nekadašnjeg veznog igrača Real Madrida, koji je do sada dao deset golova i imao devet asistencija u sezoni.

"Ne obraćam mnogo pažnju šta stručnjaci govore, jer ne posmatraju čitavu moju statistiku. Možda moj stil igre ponekad deluje da ne dajem sve od sebe, ali to je moj govor tela, takav sam uvek bio i neću se menjati. Uvek dajem 100 odsto svojih mogućnosti, nekada kada ne ide sve kako treba naravno da ću izbaciti frustraciju iz sebe ali to je normalno", zaključio je Nemac.

Venger nije želeo da komentariše pisanja medija da je Aleksisu Sančesu ponuđen novi ugovor, po kome bi zarađivao 300.000 funti nedeljno.

"Ne mogu da vam potvrdim da smo ponudili to. Uvek razmatramo svoj finansijski potencijal kako bismo mogli da plaćamo čitavu ekipu“, rekao je Francuz.

Osvrnuo se menadžer Arsenala i na bezbedonosnu situaciju u klubu posle napada u Dortmundu, u kome je povređen španski fudbaler Mark Bartra.

"Imamo interno obezbeđenje koje organizuje klub, takođe i javno koje nam država daje. Poboljšali smo svoje obezbeđenje ali je tužno u šta se pretvorilo naše društvo. Ne možeš bez obezbeđenja više ni da razgovaraš sa navijačima, da odeš u svoju sobu u hotelu, to je veoma tužan razvoj društva“, razočarano je zaključio Venger.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar