Milivojević: Kristal Palas bi bio šampion u Grčkoj!

Srpski fudbaler Luka Milivojević izneo je poređenje Premijer lige i grčke Superlige koji se neće svideti navijačima njegovog doskorašnjeg tima Olimpijakosa.

Fudbal 17.03.2017 | 20:30
Milivojević: Kristal Palas bi bio šampion u Grčkoj!
Vezista Kristal Palasa je rekao da bi izbore opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala bio jednak osvajanju titule šampiona Grčke.

Milivojević je bio jedan od ključnih igrača Olimpijakosa u poslednjih nekoliko sezona, a u Palas je stigao krajem januara za 15 miliona evra.

"U Srbiji sam se dve godine borio za opstanak sa Radom, ali nisam igrao mnogo u tom periodu. U trećoj sezoni sam počeo da igram i bili smo četvrti i kvalifikovali se za Evropu. U svim ostalim klubovima (Crvena zvezda, Anderleht, Olimpijakos) u karijeri sam se borio za titulu. Ali je Kristal Palas mnogo jači tim od njih. Palas bi u Grčkoj bio kao Olimpijakos. Ovde je mnogo jače takmičenje, dosta je sličnih ekipa", rekao je Milivojević.

Palas je trenutno 17. u Premijer ligi, ima bod više i utakmicu manje od najbližeg tima iz zone ispadanja Hal Sitija, deset kola pre kraja sezone.

"Moraš biti maksimalno koncentrisan. Svaka mala greška će biti kažnjena. Moraš biti oprezan. Zbog toga će opstanak u ligi biti jednak tituli. Ovde je fudbal potpuno drugačiji. Mnogo koristimo Kristijana Bentekea, slično rade i drugi timovi, na primer Stouk sa Piterom Kraučom. U Olimpijakosu smo imali najjači tim, pa smo veći deo vremena mi imali posed i gradili svaki napad. Ali nisam iznenađen, često sam gledao utakmice PL. Znao sam šta me čeka", zaključio je Milivojević.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar