LŠ - Heroj Šmajhel: Da li ste svjesni...?!

Danac podsetio gde je Lester bio pre dve godine, a gde je sada. Kreg Šekspir poručio igračima posle plasmana u četvrtfinale Lige šampiona: "Junaci".

Fudbal 15.03.2017 | 09:30
LŠ - Heroj Šmajhel: Da li ste svjesni...?!
Engleska je oduševljena...

Evropa, pak, u šoku, jer magija Lestera, rođena prošle sezone u Premijer ligi, ove zrači punim sjajem u Ligi šampiona.

Novi podvig je napravljen!

"Mali" Lester siti je u četvrtfinalu Lige šampiona, u društvu još sedam najboljih klubova, čija lista imena još nije kompletirana. Ali, biti pored Real Madrida, Barselone, Bajerna, Borusije, Juventusa...

Ne da nije malo nego je...

"Ogroman uspeh", bilo je prvo što je posle meča rekao menadžer Sitija Kreg Šekspir.

Upravo je on nasledio legendarnog Klaudija Ranijerija, koji je zbog nesuglasica sa svlačionicom morao da ode, iako je Italijan kreirao istorijski uspeh. Ali, da igrači Lestera nisu zaboravili fudbal videlo se od prvog momenta kada je Ranijeri iskoračio sa "King Pauer" stadiona.

"Pao" je Liverpul, pa Hal, a sada i Sevilja!

Španski predstavnik poražen je u meću u kojem su "lisice" morale da postignu gol. A posle prvog duela, takav zadatak nije delovao nimalo lak. Lester ih je u utorak dao dva. Odigrao je sigurno najbolju partiju ove sezone.

"Ponosan sam na igrače, na sebe... Bili smo veliki od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka. Zaslužili smo i sreću, ali smo pokazali ogroman karakter", nastavio je Šekspir.

Junak među junacima je Kasper Šmajhel. Danac je u oba meča sa Seviljom odbranio po penal.

"Kada nam je bio najpotrebniji, Kasper je pravio čuda. Zaslužili smo da budemo u četvrtfinalu, upravo smo eliminisali jedan od najboljih timova u Evropi, po mom mišljenju. Uživajmo večeras", završio je Šekspir.

Golman Lestera nije imao reči da opiše osećaj posle plasmana u četvrtfinale Lige šampiona.

"Bili smo na rubu ispadanja iz Premijer lige. A onda smo je osvojili, pa sada stigli do završnice Lige šampiona. Neverovatan osećaj", rekao je danski čuvar mreže i osvrnuo se na odbranjeni penal.

"Pomogao sam ekipi, sve je još lepše".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar