Ronaldo bio na korak od Juventusa?!

Bivši sportski direktor slavnog italijanskog kluba tvrdi da je 2002. praktično završio transfer Kristijana Ronalda iz Sportinga. . .

Fudbal 18.02.2017 | 14:00
Ronaldo bio na korak od Juventusa?!
Kakva bi bila istorija evropskog fudbala u prvoj deceniji 21. veka, da je Kristijano Ronaldo umesto u Mančester junajted 2003, godinu dana ranije prešao u Juventus?

Đani di Marcio, koji je u to vreme obavljao funkciju sportskog direktora "stare dame", tvrdi da je u Ronaldu već sa 17 godina video jednog od najboljih fudbalera sveta svih vremena.

"Još tada sam govorio da će biti najbolji na svetu posle Maradone. Ja sam ga 2002. doveo u Torino da potpiše za Juventus, ali transfer je propao kada je Marselo Salas odbio da ode u Sporting. Razlika je bila u nekoliko miliona evra plate i Salas je kasnije završio u River Plati. Tako je Juve ostao bez Ronalda, to može da potvrdi njegov agent Žorž Mendeš", rekao je Di Marcio listu "Marka".

Kristijano Ronaldo je od 2003. do 2009. bio u Mančester junajtedu, odakle je za 80 miliona funti - tadašnji svetski rekord - prešao u Real Madrid.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar