Šteta od požara 30.000 maraka

U požaru, koji je u noći između ponedjeljka i utorka izbio na štali u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine, stradale su svinje i prasad, a uništen je dio krova na zgradi.

Republika Srpska 25.01.2017 | 19:50
Šteta od požara 30.000 maraka
Materijalna šteta je veća od 30 000 KM, rekao je za BN televiziju vlasnik uništenog objekta Goran Simić.

“Život ide dalje, probaćemo da popravimo što možemo i da nabavimo nove životinje”, rekao je Simić za BN televiziju.

O napominje da je u jučerašnjem požaru izgubio 37 grla stoke.

Simić se nada da će uspjeti nekako da se oporave od ovog gubitka, jer kaže nije prvi put da počinju sve ispočetka.

U poplavama koje su zadesile Semberiju propala im je i kompletna plastenička proizvodnja.

Podsjetimo požar na objektu u vlasništvu Gorana Simića u zaseoku Ogorelica u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine izbio je u noći između ponedjeljka i utorka usled neispravnih elekto instalacija.

(BN televizija)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Re Goran

26.01.2017 07:27

Re Goran svaka šteta je velika pa i ova ali zasigurno nije ovolika koliko Goran kaže zvanična izjava je bila da je šteta oko 12000 hiljada km što je u nekim realnim okvirima netreba pretjerivat.

ODGOVORITE
Name

bsk

29.01.2017 10:38

Sram te bilo balo jedan mi svi znamo koliko kosta ovakav objekat nov budi puno puno skromniji pa da ti se i pomogne deset hiljada je velika cifra za ovu gradjevinu ite svinje pa ova drzava dobro ista i ima kada je svi gledamo za korist ni za bivse juge nismo dobijali pomoc od tite za ovakve stvar meni je ovoga momka zao ali budi korektan jedino mozda misli da od ove sume sagradi i kucu ako je tako pocecemo svi da palimo ove dotrajale objekte

ODGOVORITE
Name

delija

01.02.2017 06:48

Znam momka,mnogo dobar i ne pricajte takve stvari. Stetu ne procjenjuje on kao prvo kao drugo rekao je da nista ne trazi ni od kog. i ne treba mu sigurno. A vi se zapitajte kakvi ste ljudi.