Штета од пожара 30.000 марака

У пожару, који је у ноћи између понедјељка и уторка избио на штали у Великој Обарској код Бијељине, страдале су свиње и прасад, а уништен је дио крова на згради.

Република Српска 25.01.2017 | 19:50
Штета од пожара 30.000 марака
Материјална штета је већа од 30 000 КМ, рекао је за БН телевизију власник уништеног објекта Горан Симић.

“Живот иде даље, пробаћемо да поправимо што можемо и да набавимо нове животиње”, рекао је Симић за БН телевизију.

О напомиње да је у јучерашњем пожару изгубио 37 грла стоке.

Симић се нада да ће успјети некако да се опораве од овог губитка, јер каже није први пут да почињу све испочетка.

У поплавама које су задесиле Семберију пропала им је и комплетна пластеничка производња.

Подсјетимо пожар на објекту у власништву Горана Симића у засеоку Огорелица у Великој Обарској код Бијељине избио је у ноћи између понедјељка и уторка услед неисправних електо инсталација.

(БН телевизија)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ре Горан

26.01.2017 07:27

Ре Горан свака штета је велика па и ова али засигурно није оволика колико Горан каже званична изјава је била да је штета око 12000 хиљада км што је у неким реалним оквирима нетреба претјериват.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

29.01.2017 10:38

Срам те било бало један ми сви знамо колико коста овакав објекат нов буди пуно пуно скромнији па да ти се и помогне десет хиљада је велика цифра за ову градјевину ите свиње па ова дрзава добро иста и има када је сви гледамо за корист ни за бивсе југе нисмо добијали помоц од тите за овакве ствар мени је овога момка зао али буди коректан једино мозда мисли да од ове суме сагради и куцу ако је тако поцецемо сви да палимо ове дотрајале објекте

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија

01.02.2017 06:48

Знам момка,много добар и не прицајте такве ствари. Стету не процјењује он као прво као друго рекао је да ниста не трази ни од ког. и не треба му сигурно. А ви се запитајте какви сте људи.