Dobre vijesti: Mitrović pauzira samo 10 dana!

Fudbaler Njukasla Aleksandar Mitrović pauziraće desetak dana sa terena posle povrede na meču FA Kupa sa Birmingemom.

Fudbal 08.01.2017 | 15:00
Dobre vijesti: Mitrović pauzira samo 10 dana!
Srpski napadač pauziraće desetak dana zbog posekotine na kolenu, rekao je sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević.

Mitrović je iznet je na nosilima na utakmici sa Birmingemom, iako se u prvom trenutku činilo da je povreda ozbiljnije prirode, nije bilo preloma već samo duboke posekotine. Mitrović se povredio već u desetom minutu posle dulea sa golmanom Birmingema.

Lekarska ekipa mu je dala kiseonik, zatim ga iznela sa terena, a navijači Njukasla su ga pozdravili skandiranjem „Mitro, Mitro, Mitro“. Prethodno je Njukasl poveo u petom minutu golom Marfija.

Bunjevčević, koji je bio u kontaktu sa članovima porodice srpskog reprezentativca, rekao je da će Mitrović biti dobro.

"Aleksandar će biti dobro, ali priznajem da smo bili zabrinuti posle prvih informacija. Mitrović je zaradio veliku posekotinu po sredini kolena, stavljeno je nekoliko kopči, ali najvažnije je da je koleno 'pokretljivo'. Preporučeno je mirovanje narednih desetak dana, kako bi se pratila sutuacija, ali i uradili dodatni pregledi. On je posle prvih dobrih vesti, boljeg raspoloženja. Pratićemo situaciju uz želju da se što pre uspešno oporavi i vrati na teren", rekao je Bunjevčević za sajt FSS.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar