Toni Kros brani Red Bul Lajpcig i bogatog vlasnika!

Zanimljiv argument fudbalera Real Madrida.

Fudbal 02.12.2016 | 15:00
Toni Kros brani Red Bul Lajpcig i bogatog vlasnika!
Mimo svih očekivanja, Red Bul Lajpcig se nalazi na vodećoj poziciji Bundeslige posle 12 kola, sa tri boda više od četvorostrukog uzastopnog šampiona, Bajern Minhena.

Ima, međutim, onih koji uspeh kluba osnovanog 2009. godine ne žele da porede sa prošlosezonskim Lesterovim senzacionalnim osvajanjem Premijer lige, već smatraju da u ovom slučaju glavnu ulogu igra novac. Zapravo, bogatstvo vlasnika kluba i kompanije Red Bul, Ditriha Matešica.

Reprezentativac Nemačke i zvezda Real Madrida, Toni Kros, u intervjuu za "Kiker" izneo je zanimljiv argument u odbrani trenutno vodećeg tima nemačkog prvenstva.

"Matešic je mogao da kupi tri jahte ili četiri privatna aviona, ali je odlučio da uloži u fudbal. U klubu nema igrača koji je plaćen 30 ili 40 miliona evra. Siguran sam da kada bi ekipa prošetala nekim gradom u Nemačkoj, prolaznici ne bi prepoznali više od trojice fudbalera", rekao je Kros.

RB Lajpcig je prošle sezone izborio plasman u Bundesligu, a trenutno je jedini tim bez poraza, sa devet pobeda i tri remija.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar