Beograd: Mladić otet u sred bijela dana

U auto-perionici u Kumodraškoj ulici danas oko 13 časova došlo je do incidenta, kada su majka i kćerka u društvu još tri muškarca upale i počele fizički da napadaju radnika, koga su na kraju silom ugurali u kola i odvezli se.

Srbija 28.11.2016 | 16:37
Beograd: Mladić otet u sred bijela dana
Kako saznaje "Blic", muškarac u automobilu "fiat punto" i majka i kćerka sa dva muškarca u BMW-u došli su i počeli fizički i verbalno da maltretiraju radnika R.R (32), kažu za "Blic" u perionici.

"Odjednom smo čuli ciku i vrisku. Kad smo izleteli, vidjeli smo da u 'puntu' sjedi muškarac, a dvije žene i dva muškarca tuku radnika i jure po perionici", rekao je vlasnik perionice.

Kako Blic saznaje, majka i kćerka koje su maltretirale radnika drže drugu perionicu na Novom Beogradu, u kojoj je R.R. radio do prije nekoliko dana.

"On je teškog materijalnog stanja, živi sam bez roditelja na Vidikovcu. Rekao nam je da nije mogao više da izdrži na starom radnom mjestu, da je bukvalno pobjegao od njih dvije, ali ne znamo zašto", ispričao je vlasniik.

Nakon što se grupa napadača sa radnikom odvezla u pravcu naselja Braća Jerković, na lice mjesta došla je policija, i nakon 20 minita potjere sustigla automobile i privela grupu. Istraga je u toku.

(Blic.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar