Београд: Младић отет у сред бијела дана

У ауто-перионици у Кумодрашкој улици данас око 13 часова дошло је до инцидента, када су мајка и кћерка у друштву још три мушкарца упале и почеле физички да нападају радника, кога су на крају силом угурали у кола и одвезли се.

Србија 28.11.2016 | 16:37
Београд: Младић отет у сред бијела дана
Како сазнаје "Блиц", мушкарац у аутомобилу "фиат пунто" и мајка и кћерка са два мушкарца у БМW-у дошли су и почели физички и вербално да малтретирају радника Р.Р (32), кажу за "Блиц" у перионици.

"Одједном смо чули цику и вриску. Кад смо излетели, видјели смо да у 'пунту' сједи мушкарац, а двије жене и два мушкарца туку радника и јуре по перионици", рекао је власник перионице.

Како Блиц сазнаје, мајка и кћерка које су малтретирале радника држе другу перионицу на Новом Београду, у којој је Р.Р. радио до прије неколико дана.

"Он је тешког материјалног стања, живи сам без родитеља на Видиковцу. Рекао нам је да није могао више да издржи на старом радном мјесту, да је буквално побјегао од њих двије, али не знамо зашто", испричао је власниик.

Након што се група нападача са радником одвезла у правцу насеља Браћа Јерковић, на лице мјеста дошла је полиција, и након 20 минита потјере сустигла аутомобиле и привела групу. Истрага је у току.

(Блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар