Tanjević "slomio" Rajsa u Beogradu!

Jedan od najboljih bekova Evrolige, od letos plemejker Barselone Tajris Rajs, vratiće se posle četiri godine u reprezentaciju Crne Gore.

Košarka 26.11.2016 | 17:15
Tanjević "slomio" Rajsa u Beogradu!
Rajs je, nakon što je dobio crnogorsko državljanstvo, nastupao za "sokolove" na Eurobasketu 2013, a prema pisanju portala "CDM" dogovorio se sa novim selektorom crnogorskog tima Bogdanom Tanjevićem da zaigra i na predstojećem Eurobasketu 2017, koji će biti održan u pet država širom Evrope.

Rajs ima 29 godina i pre Barselone nastupao je za Panionios, Artland, Lijetuvos, Bajern, Makabi i Himki, uz podatak da u je sa Makabijem osvojio Evroligu 2014, a sa Himkijem Evrokup 2015. godine, kada je proglašen i za MVP sezone i MVP finala tog takmičenja.

Rođen je u Ričmondu u Virdžiniji, SAD, a kao "Crnogorac" nastupiće u Grupi C, u Rumuniji, sa domaćinom, Mađarskom, Španijom, Hrvatskom i Češkom, posle čega ćemo znati da li će se naše komšije naći na završnici turnira u Turskoj.

"CDM" piše da su se Tanjević i Rajs našli na razgovoru tokom gostovanja Barselone u Beogradu prošlog meseca, gde je španski tim igrao protiv Crvene zvezde u Evroligi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar