Video - KK Partizan i koševi u posljednjim sekundama - ima neka tajna veza!

Za samo nedelju dana košarkaši Partizana su dve utakmice u svoju korist rešili koševima u poslednjim sekundama susreta. Vanja Marinković protiv Olimpije, Stefan Birčević protiv Ludvigsburga - crno-beli i poeni uz zvuk sirene? Ima neka tajna veza.

Košarka 24.10.2016 | 22:45
Video - KK Partizan i koševi u posljednjim sekundama - ima neka tajna veza!
Trojka Aleksandra Đorđevića za titulu šampiona Evrope postala je mit! Poeni legendarnog asa predstavljali su određenu prekretnicu. Upisali su ime crno-belih zlatnim slovima u istoriju igre pod obručima, ali kao da su i predodredili crno-bele da pogađaju kada je važno. Kroz istoriju košarkaši Partizana su mnoge utakmice dobili poenima u poslednjim sekundama.

Od Vlade Šćepanovića i Vršca:Pa sve do Dušana Kecmana i legendarne trojke 2010. godine za titulu ABA lige i rušenje Cibone:Ipak, ne dešava se tako često da jedna ekipa u svega nekoliko dana dve važne utakmice reši poenima u samoj završnici.

Prvo je protiv Olimpije trojku za pobedu i perfektan skor u regionalnom takmičenju pogodio Vanja Marinković:Da bi na startu nove Partizanove “evro” odiseje Stefan Birčević bio brži od sirene:Ekipa iz Humske kao da se pretplatila na pobedničke koševe. Partizan i poeni uz zvuk sirene - neka tajna veza postoji.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar