Grobari se potukli zbog minuta ćutanja

Početak košarkaške utakmice 5. kola ABA lige između Partizana i Olimpije obilježile su incidentne situacije, kako na terenu tako i na tribinama.

Srbija 17.10.2016 | 07:53
 Grobari se potukli zbog minuta ćutanja
Utakmica je počela minutom ćutanja za ubijenog vođu navijača Aleksandra Stankovića, inače pravosnažno osuđenom na pet godina robije zbog trgovine drogom i nelegalnog posjedovanja oružja!.

Međutim, dio navijača je zvižducima dočekao minut ćutanja, što se nije svidjelo navijačima sa južne tribine.

Po završetku minute ćutanja oni su napali navijače Partizana koji su se nalazili na suprotnoj tribini. Intervenisala je i žandarmerija, pa se sve ubrzo smirilo.

Utakmica je bilo na kratko u prekidu.

Podsjetimo, fudbaleri Partizana su u sinoćnjoj utakmici izašli na teren Voždovca pred meč sa istoimenom ekipom u majicama sa likom ubijenog navijača crno-bijelih, Aleksandra Stankovića.

Uz njegov lik na majici je bio i natpis "Dobro pamtim sve".



Izvor: Kurir

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Osvit

17.10.2016 07:03

Drustvo u kojem se nezna gdje pocinje drzava a zavrsava kriminal ima sumornu buducnost Vodeci poiliticari idolima proglasavaju presudene kriminalce i ljude upitne proslosti,mjerilo uspjesnog novinarastva je zuta stampa, mjerilo kulture klasicni sund.Urbano je potpuno kapituliralo pred ruralnim,na politickoj sceni su ili unistene ili u potpunoj defanzivi progresuvne politicke opcije.Sukobi,nacionalizam divljastvo na sportskim takmicenjima,rijaliti soui razno razne parade su nasa svakodnevnica a bunimo se kako nas svijet ne razumije. Primanja dvjesta eura.Ovo su odgovori na pitanje zasto nam gradani vade karte samo u jednom smjeru i napustaju ovu zemlju.

ODGOVORITE
Name

Kal

17.10.2016 08:55

Samo se u Srbiji slave kriminalci i ubice

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

17.10.2016 11:30

Kal ,u pravu si na veliku žalost. Ovo je stvarno suludo. Fudbaleri pa košarkaši da nose majice sa likom mafijaša, kriminalca , dilera i ubice,a iz uprave tih klubova ni riječi o tome. Vidi se ko vodi klubove i ko sa njima manipuliše i upravlja. Vjerovatno je neki drugi mafijaš došao , podjelio te majice i naredio da ih igrači obuku. Za plakati je. Tu nema države ni do podne što bi rekao naš narod.