Гробари се потукли због минута ћутања

Почетак кошаркашке утакмице 5. кола АБА лиге између Партизана и Олимпије обиљежиле су инцидентне ситуације, како на терену тако и на трибинама.

Србија 17.10.2016 | 07:53
 Гробари се потукли због минута ћутања
Утакмица је почела минутом ћутања за убијеног вођу навијача Александра Станковића, иначе правоснажно осуђеном на пет година робије због трговине дрогом и нелегалног посједовања оружја!.

Међутим, дио навијача је звиждуцима дочекао минут ћутања, што се није свидјело навијачима са јужне трибине.

По завршетку минуте ћутања они су напали навијаче Партизана који су се налазили на супротној трибини. Интервенисала је и жандармерија, па се све убрзо смирило.

Утакмица је било на кратко у прекиду.

Подсјетимо, фудбалери Партизана су у синоћњој утакмици изашли на терен Вождовца пред меч са истоименом екипом у мајицама са ликом убијеног навијача црно-бијелих, Александра Станковића.

Уз његов лик на мајици је био и натпис "Добро памтим све".



Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Освит

17.10.2016 07:03

Друство у којем се незна гдје поциње дрзава а заврсава криминал има суморну будуцност Водеци поилитицари идолима прогласавају пресудене криминалце и људе упитне прослости,мјерило успјесног новинараства је зута стампа, мјерило културе класицни сунд.Урбано је потпуно капитулирало пред руралним,на политицкој сцени су или унистене или у потпуној дефанзиви прогресувне политицке опције.Сукоби,национализам дивљаство на спортским такмицењима,ријалити соуи разно разне параде су наса свакодневница а бунимо се како нас свијет не разумије. Примања двјеста еура.Ово су одговори на питање засто нам градани ваде карте само у једном смјеру и напустају ову земљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кал

17.10.2016 08:55

Само се у Србији славе криминалци и убице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

17.10.2016 11:30

Кал ,у праву си на велику жалост. Ово је стварно сулудо. Фудбалери па кошаркаши да носе мајице са ликом мафијаша, криминалца , дилера и убице,а из управе тих клубова ни ријечи о томе. Види се ко води клубове и ко са њима манипулише и управља. Вјероватно је неки други мафијаш дошао , подјелио те мајице и наредио да их играчи обуку. За плакати је. Ту нема државе ни до подне што би рекао наш народ.