Nestaturani predsjednik iznosi neistine

OFK "ZENIT" traži od predsjednika " OFS Bijeljina" i FK "Radnik" Gorana Janjića javno izvinjenje.

Republika Srpska 08.05.2024 | 21:50
Nestaturani predsjednik iznosi neistine

Kako je saopšteno iz OFK "Zenit", Janjić iznosi netačne informacije vezane za dodjelu finansijskih sredstava OFK "Zenitu", tvrdeći da je jedini klub u gradu koji je dobio finansijska sredstva od grada, što je, kako navode, notorna laž.

"Ovo je drugi put u skorije vrijeme,da novopečeni nezakoniti, nestatutarni predsjednik OFS Bijeljina gospodin Goran Janjić pominje naš klub u negativnom kontekstu, a što je najgore, ovo poslednje je vezano za nastradalu djecu iz Janje.

Na zahtjev gospodina Amera Hadžića, čiji sin trenira u našem klubu već četiri godine, a organizator je memorijalnog turnira koji baštini sjećanje na tri mladića koja su se utopila u rijeci Drini, da sredstva od grada Bijeljina budu uplaćena na račun našeg kluba, koji će biti suorganizator i na taj način pomoći organizaciju tog turnira. Prethodnih godina suorganizatori su bili ŽFK "RADNIK",KMF "RADNIK" i to je najmanje što su ti klubovi, kao i mi sada mogli da pomognemo u organizaciji", kaže se u saopštenju.

Takođe, se dodaje da pozivaju Janjića, da javno izađe i izvini se prvo porodicama nastradalih, organizatoru Ameru a onda i našem klubu kojeg već po drugi put pominje u negativnom kontekstu i ruši ugled bez ikakve potrebe.

"Gospodine Janjiću, ako nemate tačne i argumentovane informacije ne iznosite ih u javnost. Nemojte da preko jednog "malog", a za Vas izgleda velikog kluba ubirete poene", kaže se, između ostalog, u saopštenju OFK "ZENIT" Bijeljina.

(BN) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Hm

09.05.2024 06:14

Koga interesuje problem jedne mjesne zajednice? Ovo ne treba iznositi na ovom svjetskim priznatim portalom.

ODGOVORITE