Magla u kotlinama i uz riječne tokove

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros se saobraća bez zastoja i ograničenja, a u kotlinama i duž riječnih tokova ima magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Republika Srpska 15.10.2016 | 08:37
Magla u kotlinama i uz riječne tokove
Zbog izgradnje vijadukta "Mahovljani" na auto-putu Banjaluka-Doboj, dionica Banjaluka-Prnjavor, petlja "Mahovljani" zatvorena je za saobraćaj, a vozači mogu da koriste petlju "Aleksandrovac".

Saobraćaj je potpuno obustavljen zbog izgradnje mosta preko rijeke Ukrine u Dragalovcima, dionica regionalnog puta Gornja Vijaka dva-Razboj, i biće preusmjeren na lokalni put kroz selo Brestovo.

Zbog bušenja i miniranja terena na magistralnom putu M-5, na dionci Rogatica-Ustiprača u mjestu Dub, doći će do povremene obustave saobraćaja u trajanju do 10 minuta.

Radi izvođenja minerskih radova, na magistralnom putu M-16, na dionici Banjaluka-Crna Rijeka, saobraćaj će privremeno biti obustavljen od 14.00 do 14.30 časova.

Zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu Karakaj dva-Drinjača, vozila saobraćaju jednom trakom.

Na magistralnom putu M-15, dionica Kozarska Dubica jedan-Prijedor, zbog rekonstrukcije i proširenja vodovodnog sistema u Prijedoru u toku je izmjena režima saobraćanja, svakodnevno od 7.00 do 18.00 časova.

U toku je izgradnja obilaznice oko Brčkog na magistralnom putu Brčko-Bijeljina, zbog čega je izmijenjen režim saobraćanja u naselju Gredice, kao i u naselju Gorice.

Na regionalnom putu Kotor Varoš-Mitrovići, zbog rekonstrukcije i sanacije gradske vodovodne mreže, izmijenjen je režim saobraćanja, a radovi traju do 31. decembra.

Na magistralnom putu M-18, dionica Brod na Drini-granica BiH/Crna Gora /Šćepan Polje/, zabranjen je prolazak za sva vozila teža od 16 tona.

Na regionalnom putu R-454, dionica Bratunac 3-Drinjača, ostaje na snazi zabrana za prolazak teretnih vozila koja su teža od tri i po tone i autobuse klase M3, dok se zabrana ne odnosi autobuse prevoznika "Drinatrans".

U Banjaluci će danas i sutra od 20.00 do 22.00 časa, zbog održavanja multimedijalnog projekta "Teslin vremeplov", biti obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića.

U većem dijelu FBiH vozila saobraćaju po pretežno suvom i mjestimično vlažnom kolovozu.

Zbog radova na ugradnji brojila frekvencije na magistralnom putu Blažuj-Tarčin, vozila saobraćaju jednom trakom naizmjenično, uz povremene obustave do 15 minuta.

Na graničnim prelazima u BiH zadržavanja nisu duža od 20 minuta. Zbog radova na teritoriji Hrvatske, na prelazu Orašje-Županja vozila saobraćaju usporeno u oba smjera.

Komentari / 0

Ostavite komentar