Магла у котлинама и уз ријечне токове

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ јутрос се саобраћа без застоја и ограничења, а у котлинама и дуж ријечних токова има магле, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Република Српска 15.10.2016 | 08:37
Магла у котлинама и уз ријечне токове
Због изградње вијадукта "Маховљани" на ауто-путу Бањалука-Добој, дионица Бањалука-Прњавор, петља "Маховљани" затворена је за саобраћај, а возачи могу да користе петљу "Александровац".

Саобраћај је потпуно обустављен због изградње моста преко ријеке Укрине у Драгаловцима, дионица регионалног пута Горња Вијака два-Разбој, и биће преусмјерен на локални пут кроз село Брестово.

Због бушења и минирања терена на магистралном путу М-5, на дионци Рогатица-Устипрача у мјесту Дуб, доћи ће до повремене обуставе саобраћаја у трајању до 10 минута.

Ради извођења минерских радова, на магистралном путу М-16, на дионици Бањалука-Црна Ријека, саобраћај ће привремено бити обустављен од 14.00 до 14.30 часова.

Због санације коловоза на магистралном путу Каракај два-Дрињача, возила саобраћају једном траком.

На магистралном путу М-15, дионица Козарска Дубица један-Приједор, због реконструкције и проширења водоводног система у Приједору у току је измјена режима саобраћања, свакодневно од 7.00 до 18.00 часова.

У току је изградња обилазнице око Брчког на магистралном путу Брчко-Бијељина, због чега је измијењен режим саобраћања у насељу Гредице, као и у насељу Горице.

На регионалном путу Котор Варош-Митровићи, због реконструкције и санације градске водоводне мреже, измијењен је режим саобраћања, а радови трају до 31. децембра.

На магистралном путу М-18, дионица Брод на Дрини-граница БиХ/Црна Гора /Шћепан Поље/, забрањен је пролазак за сва возила тежа од 16 тона.

На регионалном путу Р-454, дионица Братунац 3-Дрињача, остаје на снази забрана за пролазак теретних возила која су тежа од три и по тоне и аутобусе класе М3, док се забрана не односи аутобусе превозника "Дринатранс".

У Бањалуци ће данас и сутра од 20.00 до 22.00 часа, због одржавања мултимедијалног пројекта "Теслин времеплов", бити обустављен саобраћај у Улици краља Петра Првог Карађорђевића.

У већем дијелу ФБиХ возила саобраћају по претежно сувом и мјестимично влажном коловозу.

Због радова на уградњи бројила фреквенције на магистралном путу Блажуј-Тарчин, возила саобраћају једном траком наизмјенично, уз повремене обуставе до 15 минута.

На граничним прелазима у БиХ задржавања нису дужа од 20 минута. Због радова на територији Хрватске, на прелазу Орашје-Жупања возила саобраћају успорено у оба смјера.

Коментари / 0

Оставите коментар