Muž pjevačice fizički nasrnuo na izvršitelja

Nevenčani suprug Vesne Vukelić Vendi, Branimir Banjac, danas je nasrnuo na izvršitelja i advokata, te pretio novinarima, prilikom pokušaja zaplene pevačicine imovine, izjavili su prisutni svedoci.

Srbija 04.10.2016 | 20:31
Muž pjevačice fizički nasrnuo na izvršitelja
Zbog presude od 300.000 dinara koju pevačica Vesna Vukelić Vendi nije isplatila izvesnoj Dragani Blagojević, zbog fizičkog napada i gađanjama jajima, izvršitelji su oko 12 časova obili pevačicin stan kako bi zaplenili njene stvari u toj vrednosti koje su popisali nekoliko meseci ranije.

Ovo je treći put da izvršioci dolaze u pevačicin stan, međutim prethodnih puta ništa od popisanog u stanu nisu i zatekli.

Vukelićeva nije bila u svom stanu na Banjici u trenutku kada su izvršetlju došli da naplate njen dug pa su iz tog razloga bili prinuđeni da obiju stan. Sudeći po razbacanim stvarima po sobama i krevetima koji su bili prethodno namešteni Vukelićeva je ranije napustila stan.

Situacija se odvijala normalno, izvršioci su počeli sa postupkom, do momenta kada je pevačicin suprug Branimir Banjac upao u stan. Prema izjavama prisutnih izvršitelja i advokata, on je nasrnuo na njih i to se može tretirati kao napad na službeno lice, rekli su oni za Clip.rs.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zlo

04.10.2016 21:46

izmisljeno sad neki "izvršitelji "jebo te šta se radi,katastrofa.Pravicemo Titu od blata šta će nas sve snaći.

ODGOVORITE
Name

ma nemoj

05.10.2016 05:35

Sta treba da te neko tuce i kad treba da plati nema na racunu. Kad dodjes da mu plijenis stvari dovoljno je da izadje i zakljuca vrata i ti pjevaj borbene. Dok se ne pocnu oduzimati auta radi prodaje da se izmire kazne nece ni biti reda i zakona.