Муж пјевачице физички насрнуо на извршитеља

Невенчани супруг Весне Вукелић Венди, Бранимир Бањац, данас је насрнуо на извршитеља и адвоката, те претио новинарима, приликом покушаја заплене певачицине имовине, изјавили су присутни сведоци.

Србија 04.10.2016 | 20:31
Муж пјевачице физички насрнуо на извршитеља
Због пресуде од 300.000 динара коју певачица Весна Вукелић Венди није исплатила извесној Драгани Благојевић, због физичког напада и гађањама јајима, извршитељи су око 12 часова обили певачицин стан како би запленили њене ствари у тој вредности које су пописали неколико месеци раније.

Ово је трећи пут да извршиоци долазе у певачицин стан, међутим претходних пута ништа од пописаног у стану нису и затекли.

Вукелићева није била у свом стану на Бањици у тренутку када су извршетљу дошли да наплате њен дуг па су из тог разлога били принуђени да обију стан. Судећи по разбацаним стварима по собама и креветима који су били претходно намештени Вукелићева је раније напустила стан.

Ситуација се одвијала нормално, извршиоци су почели са поступком, до момента када је певачицин супруг Бранимир Бањац упао у стан. Према изјавама присутних извршитеља и адвоката, он је насрнуо на њих и то се може третирати као напад на службено лице, рекли су они за Цлип.рс.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зло

04.10.2016 21:46

измисљено сад неки "извршитељи "јебо те шта се ради,катастрофа.Правицемо Титу од блата шта ће нас све снаћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма немој

05.10.2016 05:35

Ста треба да те неко туце и кад треба да плати нема на рацуну. Кад додјес да му плијенис ствари довољно је да изадје и закљуца врата и ти пјевај борбене. Док се не поцну одузимати аута ради продаје да се измире казне неце ни бити реда и закона.