Mario Baloteli - četiri puta ka oporavku!

Koju opciju će izabrati kontroverzni napadač?!

Fudbal 25.08.2016 | 16:30
Mario Baloteli - četiri puta ka oporavku!
Koja po redu raskrsnica u karijeri, koja po redu poslednja šansa za Marija Balotelija. Strmoglav pad u karijeri kontroverznog napadača traje od odlaska iz Mančester Sitija. Odavno su veliki klubovi okrenuli glavu od njega, Liverpul ga je precrtao za sva vremena i želi da ga se otarasi, a samo manji klubovi još žele da pruže ruku spasa.

U domovini i dalje nisu odustali od Marija Balotelija. Bolonja, Lacio, Kjevo i Udineze su klubovi raspoloženi da dovedu Balotelija. Italijan je van prvog tima Liverpula koji jedva čeka da ga uvali nekome.

Oglasio se i Bolonjin predsednik Džoi Saputo koji tvrdi da dovođenje Balotelija ne bi bio marketinsški potez već da ga Donadoni želi kako bi pojačao konkurenciju Matiji Destru. Lacio je izvisio za mnoge želje u prelaznom roku i Baloteli bi bio utešna nagrada. Kjevo čeka sam finiš prelaznog roka da svi odustanu i da onda dobiju Balotelija za sitne pare. Jer Kjevo nema novca da parira konkurentima u trci za Balotelija.

Na kraju, tu je i Udineze. Dugo su jurili Kevina Lazanju, ali nikako da kompletiraju tu priču i sada su se okrenuli Baloteliju. Imaju Zapatu i Teroa, pa bi dovođenjem Balotelija kompeltirali napadački triling koji bi im bio dovoljan za opstanak. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar