Pljušte bombe, teror hara, Angela odmara

Pljušte bombe, sevaju mačete i rafali odnose živote, a kancelarka Angela Merkel se odmara!

Svijet 28.07.2016 | 08:26
Pljušte bombe, teror hara, Angela odmara
Letovanje u idiličnom Ukermarku, nadomak nemačke prestonice, nije prekinula ni posle tragedije u Minhenu, niti nakon niza napada u ime Islamske države u Rojtlingenu, Ansbahu i Vircburgu. Mnogo njenih sunarodnika ogorčeno je takvim "opuštenim" ponašanjem, a kritika politike otvorenih vrata za izbeglice sa Bliskom istoka dobija sve jače argumente. Njeno prvo suočavanje sa javnošću posle serije terora, zakazano je tek za četvrtak.

Nemački Dojče vele javlja da raste nesigurnost među Nemcima koji strahuju da bi već koliko sutra novi napad iza koga stoje stranci - a takva su sva tri poslednja - mogao da se dogodi baš u njihovom gradu. Posle ubistva desetoro posetilaca tržnog centra "Olimpija" u Minhenu, teror su pred TV kamerama pre Merkelove osudili i francuski i američki predsednici Fransoa Oland i Barak Obama.

Protivnici masovnog prihvata migranata napominju da, suprotno dosadašnjoj statistici po kojoj su najveće terorističke napade u Evropi izveli domaći ekstremisti, Rojtlingen, Ansbah i Vircburg "potpisuju" ljudi koji su u poslednje dve godine ušli u Nemačku i u njoj toplo primljeni.

Od glavne zagovornice politike otvorenih granica, očekuje se komentar na tu temu.

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

angela

28.07.2016 07:15

Ona je za čije vladavine treba da se dese najgore stvari po Njemačku. Ona ni izbliza ne kontroliše situaciju, niti je u mogućnosti da nešto riješi ili donese bilo kakvu Odluk! Ona će kao i Hitler završiti, i Nijemce vratiti bar 50-100 godina unazad. Njemačka je puna:Albanaca, šiptara, Turaka i sve druge mrake koje na neodbranjiv način ruše sistem.

ODGOVORITE
Name

Semberac.

28.07.2016 13:24

NEKA PUCA'MENE JE STRAH'AKO NEMCI KAO IZBEGLICE NAVALE !U BIVŠU YUGU:TEK TADA SMO NAJEBALI'sve JE moguće'. razmislite.

Name

Alan Ford

28.07.2016 08:07

Dobar babac... za biciklo prisloniti uz nju.

ODGOVORITE
Name

Daidza

28.07.2016 21:41

EVROPSKA KRALJICA BROJ 1.

ODGOVORITE