Пљуште бомбе, терор хара, Ангела одмара

Пљуште бомбе, севају мачете и рафали односе животе, а канцеларка Ангела Меркел се одмара!

Свијет 28.07.2016 | 08:26
Пљуште бомбе, терор хара, Ангела одмара
Летовање у идиличном Укермарку, надомак немачке престонице, није прекинула ни после трагедије у Минхену, нити након низа напада у име Исламске државе у Ројтлингену, Ансбаху и Вирцбургу. Много њених сународника огорчено је таквим "опуштеним" понашањем, а критика политике отворених врата за избеглице са Блиском истока добија све јаче аргументе. Њено прво суочавање са јавношћу после серије терора, заказано је тек за четвртак.

Немачки Дојче веле јавља да расте несигурност међу Немцима који страхују да би већ колико сутра нови напад иза кога стоје странци - а таква су сва три последња - могао да се догоди баш у њиховом граду. После убиства десеторо посетилаца тржног центра "Олимпија" у Минхену, терор су пред ТВ камерама пре Меркелове осудили и француски и амерички председници Франсоа Оланд и Барак Обама.

Противници масовног прихвата миграната напомињу да, супротно досадашњој статистици по којој су највеће терористичке нападе у Европи извели домаћи екстремисти, Ројтлинген, Ансбах и Вирцбург "потписују" људи који су у последње две године ушли у Немачку и у њој топло примљени.

Од главне заговорнице политике отворених граница, очекује се коментар на ту тему.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ангела

28.07.2016 07:15

Она је за чије владавине треба да се десе најгоре ствари по Њемачку. Она ни изблиза не контролише ситуацију, нити је у могућности да нешто ријеши или донесе било какву Одлук! Она ће као и Хитлер завршити, и Нијемце вратити бар 50-100 година уназад. Њемачка је пуна:Албанаца, шиптара, Турака и све друге мраке које на неодбрањив начин руше систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац.

28.07.2016 13:24

НЕКА ПУЦА'МЕНЕ ЈЕ СТРАХ'АКО НЕМЦИ КАО ИЗБЕГЛИЦЕ НАВАЛЕ !У БИВШУ YУГУ:ТЕК ТАДА СМО НАЈЕБАЛИ'све ЈЕ могуће'. размислите.

Name

Алан Форд

28.07.2016 08:07

Добар бабац... за бицикло прислонити уз њу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даидза

28.07.2016 21:41

ЕВРОПСКА КРАЉИЦА БРОЈ 1.

ОДГОВОРИТЕ