Srušio se krov bine na koncertu Dine Merlina

Jako nevrijeme, olujni vjetar, kiša i udari groma prekinuli su dugo iščekivani koncert Dine Merlina na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu u sklopu velike turneje "Hotel Nacional".

Bosna i Hercegovina 28.07.2016 | 08:05
Srušio se krov bine na koncertu Dine Merlina
Nakon sat vremena i pet minuta performansa, Dino Merlin se publici obratio i saopštio da se koncert zbog iznenadnog olujnog nevremena i bezbjednosti svih posjetilaca i izvođača na sceni, nažalost, mora prekinuti, piše Faktor.

Publika je zamoljena da napusti stadion, što je i učinila, a organizator koncerta je, nakon pražnjenja stadiona, saopštio da su svi posjetioci na sigurnom i nepovrijeđeni.

"Idemo kući. Nažalost, ovo je večeras nemoguće. Hvala vam lijepo. Ako Bog da, biće prilike i imaćemo više sreće. Ovo je opasno po život" rekao je Dino Merlin.

Petnaest minuta po prekidu koncerta, usljed ogromne količine padavina, krov bine je popustio prilikom čega je povrijeđen bubnjar Amar Češljar, koji se u tom trenutku nalazio na bini. Radi se o ozljedi lijeve noge. Češljar je hospitalizovan i izvan životne je opasnosti.



Izvor: Faktor.ba

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Prorok

28.07.2016 07:24

Bilo bi bolje da je održao.

ODGOVORITE
Name

009

28.07.2016 07:42

Dino legenda, jedan je merlin.

ODGOVORITE
Name

RadikalNO

28.07.2016 08:09

A pare da vrati ni ne pomošlja. Balijska posla. Inače nikakav pjevač.

ODGOVORITE