Obradović: Beograd izdiktirao teške uslove!

Selektor Dejvis kup tima Srbije nema objašnjenje za slabu podršku "orlovima" prvog dana meča protiv Kazahstana.

Tenis 04.03.2016 | 21:45
Obradović: Beograd izdiktirao teške uslove!

Bogdan Obradović i Viktor Troicki začuđeni su i razočarani što tribine hale "Aleksandar Nikolić" u petak popodne nisu bile pune i što je podrška teniserima bila slaba, pogotovo tokom druge partije dana, Troicki - Kukuškin 0:3, koju je gledalo tek oko 2.000 ljudi.

"Mislim da su ovi momci zaslužili da budu nagrađeni u svom gradu. Koji je to faktor, ja bih voleo da i vi novinari malo prošvrljate po gradu, pošto mi nemamo odgovor na to, možda ćete vi saznati", rekao je Obradović na konferenciji za novinare, nakon što je Kazahstan u meču prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa izjednačio na 1:1.

"Da kažemo samo o Novaku - dva puta najbolji sportista sveta, intergalaktička zvezda, nema uopšte diskusije. On dođe u Beograd u polupraznu halu, pred uspavane ljude, ne znam uopšte o čemu se radi".

"I ovo parče publike, jedna trećina koja je ostala da gleda Viktora, tek na kraju se malo pokrenula".

Troicki se zahvalio publici, koja je pokušala da ga "podigne" u trećem setu, ali je primetio da su malobrojni navijači Kazahstana svojom pesmom i udaranjem u doboše bili glasniji od Srba.

"Žao mi je, ne znam šta da radim. Poslednjih par puta, kada nismo igrali u Beogradu, bila je mnogo bolja atmosfera. Beograđanima izgleda 22. teniser na svetu nije dovoljno dobar povod da se navija za njega".

Obradović je obećao da "orlovi", uprkos svemu, neće posustati.

"U subotu igramo veliki dubl meč, a Viktor će sigurno biti spreman za treći dan. On je veliki šampion i puno puta je pokazao kako se u reprezentaciji pobeđuje u najtežim uslovima. Žao nam je što nam je Beograd ponovo izdiktirao teške uslove, ali valjda smo navikli na to".

Za dubl partiju (subota, 15.00) prijavljeni su Novak Đoković i Nenad Zimonjić, a na drugoj strani Mihail Kukuškin i Aleksandar Golubjev. Ko pobedi, povešće 2:1 pred poslednji dan, kada će mu biti dovoljan još jedan poen.

S obzirom na Đokovićev vanserijski kvalitet, nama bi pobeda dubla "99 odsto" garantovala prolaz u četvrtfinale Dejvis kupa.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

OO7

05.03.2016 12:04

Virtore,zašto si sujetan?????

ODGOVORITE