Crnadak nije rekao da je za ulazak u NATO!

Savez nezavisnih socijaldemokrata nema pravo da govori o tome šta je interes građana Republike Srpske u odnosu prema NATO, s obzirom na to da su upravo funkcioneri SNSD za posljednjih osam godina uradili sve kako bi se BiH približila ovom savezu.

Bosna i Hercegovina 04.02.2016 | 18:19
Crnadak nije rekao da je za ulazak u NATO!

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak prilikom posjete Sofiji nije rekao da je BiH za ulazak u NATO, što je danas i zvanično demantovano iz MIP BiH.

Međutim, funkcioneri SNSD su, željni skandala, jedva dočekali i brzinom svjetlosti reagovali na nespretno napisanu informaciju iz bugarskog parlamenta, iako su svjesni da su upravo njihovi predstavnici u vlasti Republike Srpske i BiH obećali ulazak u NATO, glasali za zakone koji to omogućuju i podnijeli zahtjev za ulazak BiH u ovaj savez.

Upravo SNSD je radio sve da udovolje apsolutno svim zahtjevima međunarodne zajednice i NATO saveza. I njihov lider Milorad Dodik je i na zvaničnim sastancima i tokom butmirskih pregovora govorio da SNSD jeste za ulazak Republike Srpske i BiH u NATO, a sada se jeftinim i netačnim pričama protiv opozicije pokušava dodvoriti građanima Srpske.

PDP podsjeća da ova partija nije opredijeljena za ulazak BiH u NATO savez bez Srbije, u skladu sa deklaracijom Narodne skupštine Republike Srpske, i da je to jedina politika koju i njeni funkcioneri, bez izuzetka, sprovode u vlasti BiH.

Partija demokratskog progresa

 

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

ПЕТАР

04.02.2016 18:14

Партије у Републици Српској које буду радили на приближавању Републике Српске НАТО савезу, а без учлањења СРБИЈЕ у тај савез народ ће препознати и на изборима гласати против истих.Српском народу у БИХ није потребна још једна подјела Срба,па да недај боже ратујемо једни против других као за вријеме Аустроугарске монархије, када су Срби из Босне насилно мобилисани и слати у рат против Србије.

ODGOVORITE
Name

Distrikt boj

04.02.2016 19:40

Nisu slati u rat protiv Srbije, vec na druge frontove. Sto iz obzira, sto iz straha od dezeterstva. (Citaj istoriju.) Tako ce vjerovatno i NATO da ucini. A i sto bi NATO ratovao sa Srbijom? Koji je to Srbija faktor danas, gladna i bijedna, kao i Bosna?

Name

Остоја

04.02.2016 19:51

Срби не желе да сутра ратују против братске Русије за нечије туђе интересе, ко жели нека изволи.

Name

Buha

04.02.2016 18:18

Bosnjaci trebaju glasati za Dodika On ima moj glas na svim nivoima

ODGOVORITE
Name

zoli

04.02.2016 18:25

ovaj isti haradinaj

ODGOVORITE
Name

Hmmmm

04.02.2016 19:04

Ako je neko radio na ulasku u NATO onda je to Ana Babic-Trisic(SNSD) ali ne sto voli NATO,već da bi sebe uhljebila ali eto ne ispuni sebi želju.Takvih je pola političara u BiH,neko se uhljebi neko ne.Sven Alkajaj DA.Ostalima ostaje da lobiraju,pa šta Bog da....

ODGOVORITE
Name

go

04.02.2016 19:45

U pravu si druze pravi komentar.

Name

zakon

04.02.2016 20:03

Hocemo u nato necemo rata

ODGOVORITE
Name

re distrikt

04.02.2016 20:04

Pusti istoriju.Iz mog sela su ljudi poslani na Srbiju i naravno da su prebjegli na Srpsku stranu

ODGOVORITE
Name

Distrikt boj

04.02.2016 21:37

Bratska Rusija? Kad je Rusija podrzala Srbiju, onako bratski? 1878, na Berlinskom kongresu, kad je pristala da Bosna pripadne Augstrougarskoj tjeseci srpsku delegaciju da je to samo onako privremeno? Aprila 1992. kada je kao jedna od prvih zemalja priznala samostalnu BiH? Jadni Ostoja, da si Bosnjak rekao bi bratska Turska. Svi ste vi isti jad.

ODGOVORITE
Name

Остоја

04.02.2016 22:22

Русија је подржала Србију у борби за ослобођење од Турака, затим у I свјетском рату, затим у II свјетском рату, када је Црвена армија ослободили Београд и читаву Србију.Мало ли је, а ми се требамо запитати када смо ми подржали Русију. Да није братске Русије нас неби било на овим просторима.

Name

Distrikt boj

05.02.2016 08:36

Остоја, Netacno. U prvom svjetskom saveznici su bili Francuska i Engleska, dok je u Rusiji izbila Oktobarska revolucija pa su se izvukli iz rata i zabavili samim sa sobom. U drugom svjetskom je Staljinova vojska oslobodila Beograd i probila sremski front, kako bi Titovi partizani zasjeli na vlast. Ti isti partizani, koji su u bitci na Neretvi totalno razbili cetnicki pokret, onemogucili da se srpski kralj ikad vrati u zemlju. Rusiji je Srbija zadnja rupa na svirali, uvijek bila, kao i Turskoj Bosna i Bosnjaci. Jedino ako bi zatrebalo kakvih para, jeftine radne snage, ili pjesadije koja ce ginuti.

ODGOVORITE
Name

Goran

06.02.2016 07:37

Da li je i koliko je Rusija podrzavala Srbiju , to uopste nije bitno sada. U zadnjih nekoliko godina smo svjedoci da se Rusija zalaze za nas vise nego mi sami. Druga su vremena dosla i da nije njih, ko zna gdje bi mi bili sada. Zapad bi nas davno satrao, samo sto mi ne bi imali priliku kao ove izbjeglice da slobodno ulazimo u Austriju, Njemacku... nama je ulaz bio zabranjen do prije par godina.