Gvardiola pod velikim pritiskom u Bajernu! Evo zbog čega...

Raspušteni igrači Bajerna na prinudnoj dijeti! Nove, strože mere discipline na Alijanc areni!

Fudbal 30.01.2016 | 15:20
Gvardiola pod velikim pritiskom u Bajernu! Evo zbog čega...

Odlučujuće utakmice sve su bliže, a atmosfera u Minhenu sve dalje od optimuma kojem se Pep Gvardiola nada. Ugledni Kiker, naime, piše da je šef struke Bajerna pooštrio propise na Alijanc areni, pošto je po svemu sudeći mišljenja da situacija polako izmiče kontroli.

Prolećni deo sezone je, doduše, krenuo prema planu, Hamburg je savladan sa 2:1, ali perfekcionista iz Katalonije nije bio zadovoljan. Kiker navodi, pozivajuću se na izjavu prvotimca koji je želeo da ostane anoniman, da je trener održao hitan sastanak u svlačionici i žestoko "izribao" ekipu.

Posebno pojedince čija imena nisu objavljena, a koji su po mišljenju Gvardiole sa zimskog odmora došli nespremni, pa je stručni štab početak priprema morao da protraći kako bi im kilažu doveo u red. U najvećim klubovima savršena fizička sprema se podrazumeva. Tamo se ne trče krugovi, nego se na pripremama uigravaju taktičke zamisli trenera.

Međutim, u Bajernu ove zime izuzetak. Mnogi smatraju da je razlog tome upravo to što igrači znaju da Gvardiola ide na leto, pa su sebi previše dozvolili. Stoga i nove mere u Minhenu. Šef je rešio da stane na put "beznajačajnim putovanjima" i odlascima u druge zemlje zarad noćnog provoda. Ubuduće će igrači, saopšteno im je u kažu ne baš prijatnom mejlu, morati da zvanično zatraže dozvolu za takve stvari.

A pitanje je da li će im Gvardiola tako nešto odobriti. Posebno zato što želi da se od Minhena oprosti u velikom stilu. Titula u Nemačkoj sama po sebi nije dovoljna.

Komentari / 0

Ostavite komentar