Гвардиола под великим притиском у Бајерну! Ево због чега...

Распуштени играчи Бајерна на принудној дијети! Нове, строже мере дисциплине на Алијанц арени!

Фудбал 30.01.2016 | 15:20
Гвардиола под великим притиском у Бајерну! Ево због чега...

Одлучујуће утакмице све су ближе, а атмосфера у Минхену све даље од оптимума којем се Пеп Гвардиола нада. Угледни Кикер, наиме, пише да је шеф струке Бајерна пооштрио прописе на Алијанц арени, пошто је по свему судећи мишљења да ситуација полако измиче контроли.

Пролећни део сезоне је, додуше, кренуо према плану, Хамбург је савладан са 2:1, али перфекциониста из Каталоније није био задовољан. Кикер наводи, позивајућу се на изјаву првотимца који је желео да остане анониман, да је тренер одржао хитан састанак у свлачионици и жестоко "изрибао" екипу.

Посебно појединце чија имена нису објављена, а који су по мишљењу Гвардиоле са зимског одмора дошли неспремни, па је стручни штаб почетак припрема морао да протраћи како би им килажу довео у ред. У највећим клубовима савршена физичка спрема се подразумева. Тамо се не трче кругови, него се на припремама уигравају тактичке замисли тренера.

Међутим, у Бајерну ове зиме изузетак. Многи сматрају да је разлог томе управо то што играчи знају да Гвардиола иде на лето, па су себи превише дозволили. Стога и нове мере у Минхену. Шеф је решио да стане на пут "безнајачајним путовањима" и одласцима у друге земље зарад ноћног провода. Убудуће ће играчи, саопштено им је у кажу не баш пријатном мејлу, морати да званично затраже дозволу за такве ствари.

А питање је да ли ће им Гвардиола тако нешто одобрити. Посебно зато што жели да се од Минхена опрости у великом стилу. Титула у Немачкој сама по себи није довољна.

Коментари / 0

Оставите коментар