Tadić: Želim ponovo da riješim utakmicu na Old Trafordu!

Reprezentativac Srbije se uoči gostovanja Mančester junajtedu setio prošlogodišnjeg trijumfa.

Fudbal 22.01.2016 | 18:40
Tadić: Želim ponovo da riješim utakmicu na Old Trafordu!

Dušan Tadić ove sezone je dao šest golova za Sautempton u Premijer ligi, od toga dva u poslednja dva kola, kada je počinjao utakmice na klupi za rezerve.

Protiv Votforda (2:0) je "overio" pobedu samo dva minuta po ulasku u igru, dok mu je protiv Vest Bromviča (3:0) bilo potrebno devet minuta da se upiše u strelce.

Teško je reći da li će mu menadžer Ronald Kuman u subotu ukazati poverenje od prvog minuta, ali je jasno da je Tadić spreman da ponovo "zaprži čorbu" Mančester junajtedu.

Prošle sezone, baš u ovo doba godine (11. januara), Sautempton je na Old Trafordu slavio minimalnu pobedu, golom Tadića u 69. minutu.

"To je jedna od najlepših uspomena ne samo za mene, nego i za klub. Bilo bi lepo da ponovimo taj rezultat, ali moramo da respektujemo Junajted, jer je to jedan od najvećih timova na svetu. Na nekim mečevima nisu imali sreće, ali igraju dobar fudbal", rekao je Dušan Tadić.

"Nastupićemo sa mnogo samopouzdanja, međutim, u fudbalu se nikad ne zna..."

"Crveni đavoli" jesenas su na stadionu Sent Meri pobedili rezultatom 3:2. Sautempton je poveo golom Gracijana Pelea, ali su preokrenuli Antoni Marsijal sa dva i Huan Mata jednim pogotkom...

Sautempton je posle 22. kola deseti na tabeli Premijer lige, sa sedam bodova manje od petoplasiranog Junajteda.

Utakmica između Mančester Junajteda i Sautemptona igra se u subotu od 16 sati.

Komentari / 0

Ostavite komentar