Zlatan: Englezi, što mi ne ponudite ugovor?!

Bez obzira na pomalo izbledelu krštenicu švedski napadač je i dalje na meti najvećih klubova. Posle Švedske, Holandije, Italije, Španije i Francuske, da li je vreme da se Zlatan pojavi i u Engleskoj?

Fudbal 03.01.2016 | 16:40
Zlatan: Englezi, što mi ne ponudite ugovor?!

Istakao je više puta u toku svoje karijere Zlatan Ibrahimović, a naročito kada je ušao u četvrtu deceniju života, da mu je velika želja da odigra bar jednu sezonu u Premijer ligi. Kako mu ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe u julu ove godine, polako će stizati ponude za njega, ali gde će ga put odvesti?

U karijeri je već nastupao u ligama Švedske, Holandije, Italije (tri kluba), Španije i Francuske, ali njegova karijera, bez obzira na broj trofeja osvojenim u nabrojanim prvenstvima, ne bi bila kompletna bez bar jedne godine provedene u Premijer ligi.

Kažu da je premlad za odlazak u neku od "penzionerskih liga" poput MLS, ali da li je prestar da u top klubu u Engleskoj bude prvi napadač? Da li bi mogao da igra za Čelsi, Mančester junajted, Mančester siti, Arsenal...Liverpul?

Njegov agent Mino Rajola dodatno je raspalio "vatru" oko transfera...

Upozorio je da njegov igrač neće otići iz PSŽ-a u zimskom prelaznom roku, ali je kazao da bi najviše voleo da ga vidi u Premijer ligi od naredne sezone. Mnogi će reći da su to samo njegove reči, ali može se između redova pročitati da je on preneo Zlatanovu želju...

"Voleo bih da ga vidim u Premijer ligi. Mislim da je igra u toj ligi prosto stvorena za njegove vrline: snagu, umešnost, tehniku. I atmosfera na stadionima je fantastiča... On će po prvi put u životu biti slobodan agent ovog leta i po prvi put on može da sačeka sve ponude i odluči šta želi da radi u nastavku karijere", kazao je "drugi agent sveta" Mino Rajola za Skaj Sports.

Nije poznato da li su stigle ponude premijerligaša, ali ga hoće timovi iz Katara, MLS i "njegov" Milan.

"Imamo dosta 'projekata' i ponuda na stolu, ali ništa još nismo odlučili. Da li može da ode u Englesku? U teoriji da, jer je slobodan agent i ima zainteresovanih, ali šta ćemo uraditi na kraju zaista ne znam u ovom trenutku", poručio je Rajola.

Da li se na kraju krajeva možda čeka i razrešenje oko toga ko će narednog leta voditi najjače klubove u Engleskoj? Sigurni su samo Jirgen Klop i Arsen Venger...

Komentari / 0

Ostavite komentar