Seksi milionerke na društvenoj mreži

Noće u predsjedničkim apartmanima, na tretmane za pomlađivanje idu već od 14. godine.

Svijet 29.12.2015 | 22:51
Seksi milionerke na društvenoj mreži

Riječ je o top deset fitness modela u svijetu koje su se proslavile zahvaljujući provokativnim fotografijama na Instagramu.

Naravno, nisu to iznosi kojima se mogu pohvaliti Gisele Bundchen, Gigi Hadid ili Cara Delevingne, ali milioni pratilaca pomažu im da zarade pravo malo bogastvo.

Ovim fitness modelima upravo je veliki broj pratilaca na Instagramu osigurao brojne sponzorske ugovore.

Ana Cheri ima 4,6 miliona pratilaca, a trenutno je jedno od najvećih imena među fitness modelima. Dosad je u svojoj karijeri, koju je ostvarila putem društvenih mreža, zaradila preko 2,4 miliona funti.

Kaylu Itsines na Instagramu prati 4,1 milijun ljudi. Riječ je o australskom fitness modelu i trenerici koja se proslavila tako što putem društvenih mreža vježbe za oblikovanje tijela predstavlja u bikiniju. U karijeri je zaradila oko 4,9 miliona funti, piše The Sun.

Paige Hathaway je 26-godišnjakinja iz Minnesote koju na Instagramu prati preko 3,2 miliona ljudi. Oni su joj pomogli u zaradi od 3,8 miliona funti. Hathaway organizuje vlastite fitness kurseve, promovše prozvode koji su dodatak prehrani te izrađuje plan prehrane. Obećava rezultate u 90 dana svakome ko se pridržava pravila.

Chantel Zales dosad je zaradila 3,6 miliona funti. Pozirala je za časopise Maxim i FHM.

Zahvaljujući promociji donjeg veša, Claudia Allende zaradila je 2,1 miliona funti. Na Instagramu je prati 2,8 miliona osoba. Takođe, Claudia je bila druga pratilja na izboru Miss Bum Bum, uglednog brazilskog takmičenja na kojem se bira najljepša guza godine.

Još je jedna djevojka, Abigail Ratchford, postala slavna zahvaljujući golišavim fotografijama koje je dijelila. Već je pozirala za Playboy i Sports Illustrated, a svime spomenutim zaradila je 2,3 miliona funti. Trenutno ima 2,7 miliona sljedbenika na Instagramu, ali i vlastitu liniju odjeće i kalendara.

Trenerica Laci Kay Somers dosad je zaradila dva miliona funti i ima 2,4 miliona pratilaca na Instagramu.

Brazilka Bella Falconi je life coach koja se, osim što je model, proslavila motivacijskim govorima.

Uz pomoć 2,2 miliona sljedbenika na Instagramu zaradila je 1,7 milijuna funti.

Amanda Lee, koja živi u Los Angelesu, karijeru modela uskladila je s onom fitness trenerice i pilates instruktorice. Ljubiteljica je objavljivanja selfieja u donjem vešu što joj je zasigurno pomoglo kod zarade 1,9 miliona funti.

I zadnja, Alexa Jean Brown, majka je jednogodišnjeg dječaka Alexa Jeana, a karijeru je započela tako što je putem Instagrama dijelila svoje napore da izgubi kilograme koje je nakupila tokom trudnoće.

Ova 24-godišnjakinja zaradila je 1,5 miliona funti, a pokrenula je vlastitu internet stranicu na kojoj dijeli fitness, modne i lifestyle savjete.

NN

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hm

29.12.2015 17:09

Izopačeni Zapad.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

29.12.2015 18:31

Баш тако. Оног чега се паметан човјек стиди будала се поноси са тиме. Проблем је У томе што је изопачени и нељудски потрошачи начин западног мишљења, живота, рада и међусобног оплођења прихватила као "културу" и наша РАСРБЉЕНА СРБска омладина!

Name

Za Miihica

30.12.2015 16:07

Omoj miho bilti malo srko corbe masne i to prvolasne