Секси милионерке на друштвеној мрежи

Ноће у предсједничким апартманима, на третмане за помлађивање иду већ од 14. године.

Свијет 29.12.2015 | 22:51
Секси милионерке на друштвеној мрежи

Ријеч је о топ десет фитнесс модела у свијету које су се прославиле захваљујући провокативним фотографијама на Инстаграму.

Наравно, нису то износи којима се могу похвалити Гиселе Бундцхен, Гиги Хадид или Цара Делевингне, али милиони пратилаца помажу им да зараде право мало богаство.

Овим фитнесс моделима управо је велики број пратилаца на Инстаграму осигурао бројне спонзорске уговоре.

Ана Цхери има 4,6 милиона пратилаца, а тренутно је једно од највећих имена међу фитнесс моделима. Досад је у својој каријери, коју је остварила путем друштвених мрежа, зарадила преко 2,4 милиона фунти.

Каyлу Итсинес на Инстаграму прати 4,1 милијун људи. Ријеч је о аустралском фитнесс моделу и тренерици која се прославила тако што путем друштвених мрежа вјежбе за обликовање тијела представља у бикинију. У каријери је зарадила око 4,9 милиона фунти, пише Тхе Сун.

Паиге Хатхаwаy је 26-годишњакиња из Миннесоте коју на Инстаграму прати преко 3,2 милиона људи. Они су јој помогли у заради од 3,8 милиона фунти. Хатхаwаy организује властите фитнесс курсеве, промовше прозводе који су додатак прехрани те израђује план прехране. Обећава резултате у 90 дана свакоме ко се придржава правила.

Цхантел Залес досад је зарадила 3,6 милиона фунти. Позирала је за часописе Маxим и ФХМ.

Захваљујући промоцији доњег веша, Цлаудиа Алленде зарадила је 2,1 милиона фунти. На Инстаграму је прати 2,8 милиона особа. Такође, Цлаудиа је била друга пратиља на избору Мисс Бум Бум, угледног бразилског такмичења на којем се бира најљепша гуза године.

Још је једна дјевојка, Абигаил Ратцхфорд, постала славна захваљујући голишавим фотографијама које је дијелила. Већ је позирала за Плаyбоy и Спортс Иллустратед, а свиме споменутим зарадила је 2,3 милиона фунти. Тренутно има 2,7 милиона сљедбеника на Инстаграму, али и властиту линију одјеће и календара.

Тренерица Лаци Каy Сомерс досад је зарадила два милиона фунти и има 2,4 милиона пратилаца на Инстаграму.

Бразилка Белла Фалцони је лифе цоацх која се, осим што је модел, прославила мотивацијским говорима.

Уз помоћ 2,2 милиона сљедбеника на Инстаграму зарадила је 1,7 милијуна фунти.

Аманда Лее, која живи у Лос Ангелесу, каријеру модела ускладила је с оном фитнесс тренерице и пилатес инструкторице. Љубитељица је објављивања селфиеја у доњем вешу што јој је засигурно помогло код зараде 1,9 милиона фунти.

И задња, Алеxа Јеан Броwн, мајка је једногодишњег дјечака Алеxа Јеана, а каријеру је започела тако што је путем Инстаграма дијелила своје напоре да изгуби килограме које је накупила током трудноће.

Ова 24-годишњакиња зарадила је 1,5 милиона фунти, а покренула је властиту интернет страницу на којој дијели фитнесс, модне и лифестyле савјете.

НН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хм

29.12.2015 17:09

Изопачени Запад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

29.12.2015 18:31

Баш тако. Оног чега се паметан човјек стиди будала се поноси са тиме. Проблем је У томе што је изопачени и нељудски потрошачи начин западног мишљења, живота, рада и међусобног оплођења прихватила као "културу" и наша РАСРБЉЕНА СРБска омладина!

Name

За Миихица

30.12.2015 16:07

Омој михо билти мало срко цорбе масне и то прволасне