Venger: Vrhunski napadač?! Imam ih četvoricu!

Francuz još jednom odbio da priča o pojačanjima, veruje u svoje igrače.

Fudbal 28.12.2015 | 16:40
Venger: Vrhunski napadač?! Imam ih četvoricu!

Arsenal je imao priliku da se na "Boksing dej" popne na prvu poziciju na tabeli, pošto su njihovi direktni konkurenti za to mesto - Lester siti izgubili od Liverpula, ali su momci Arsena Vengera još jednom pokazali da postoji taj "strah od prvog mesta".

Oni su prosto razbijeni od strane Sautemptona rezultatom 4:0, a to je produbilo priče o tome da li su Vengeru potrebna pojačanja kako bi u nastavku sezone ipak mogao da napadne titulu.

Spekuliše se prethodnih dana da bi to pojačanje moglo da bude na poziciji zadnjeg veznog, pa se tako spominju dve varijante. Prva jeftinija glasi da će Venger kupiti Bazelovog fudbalera Mohameda Elnenija za 5 miliona funti, dok je ona druga skuplja Seviljin Poljak Gregor Krikovjak za veliku sumu od 33 miliona funti.

Ipak, fudbalski eksperti na Ostrvu i navijači Vengeru najviše zameraju što ne dovede pojačanje u napadu...

"Stvarno ne razumem frustraciju navijača. Žiru ima samopouzdanje, rekao sam to više puta. On ima mentalnu stabilnost da igra na ovoj poziciji", branio je očekivano svog napadača Venger.

I ne samo njega...

"Imamo Žirua, ali imamo i Tea Volkota za koga takođe verujem da je napadač svetske klase. Takav je i Aleksis Sančez, a i Dani Velbek je napadač svetskog kalibra. Da bsmo unapredili tu poziciju onda moramo da potrošimo ogroman novac", kazao je Venger.

Bar znamo na kojoj poziciji Venger neće tražiti pojačanje u januaru... Da li greši?

Komentari / 0

Ostavite komentar