ABA - Božić: Mega – osvojene lopte, agresivnost i skok!

Trener košarakaša Partizana Petar Božić rekao je da ’crno-beli’ sa više samopouzdanja ulaze u predstojeći meč u Jadranskoj ligi protiv Mega Leksa.

Košarka 19.12.2015 | 13:00
ABA - Božić: Mega – osvojene lopte, agresivnost i skok!

Božić je dodao da će njegova ekipa na agresivnost Mege pokušati da odgovori istom merom.

"Ekipa Mega Leksa je pokazala da će se boriti za sam vrh. Odlično su selektirali tim, imaju mnogo mladih igrača koje je Dejan Milojević svojim umećem odlično uklopio u tim. Igraju veoma agresivno i iz te agresivnosti imaju dosta osvojenih lopti, po čemu su prvi u ligi. Veliku želju pokazuju kroz skok, naročito u napadu, po čemu su takođe prvi u ligi", rekao je Božić novinarima u Hali Pionir.

Partizan će od 19.00 dočekati Mega Leks u Hali Pionir u utakmici 15. kola regionalne Jadranske lige.

"Mi posle dve utakmice, u kojima smo pobedili, sa više samopozdanja ulazimo u meč protiv Mege. Na njihovu agresivnost i želju moramo da odgovorimo makar istom merom", kazao je Božić.

Centar Partizana Kosta Perović je ranije ove nedelje odlučio da okonča karijeru, pa je novinare zanimalo da li će ’crno-beli’ angažovati novog igrača na toj poziciji.

"Za sada ne razmišljamo o dovođenju igrača na toj poziciji", rekao je Božić.

Kevin Džons izrazio je nadu da će njegova ekipa nastaviti niz pobeda.

"Radili smo veoma naporno prethodnih dana kako bismo dostigli Megin nivo igre. Mi smo igrali dobro kod kuće u poslednje vreme. Zadovoljan sam našom igrom i želimo da nastavimo tako", rekao je Džons.

Iz Partizana podsećaju da je ulaz na tribine za sutrašnji meč besplatan.

Partizan posle 14 odigranih utakmica zauzima sedmo mesto sa šest pobeda i osam poraza, dok je Mega četvrta sa skorom 9-5.

Komentari / 0

Ostavite komentar