Ljubičić o saradnji s Federerom: Bez komentara!

Ivan Ljubičić, koji će sledeće sezoni biti u stručnom timu trećeg igrača sveta Rodžera Federera, nije želeo danas da komentiriše vest o toj saradnji.

Tenis 10.12.2015 | 17:00
Ljubičić o saradnji s Federerom: Bez komentara!

Na molbu agencije Hina za komentar vesti koju je Federer objavio na svom sajtu, prema kojoj će Ivan Ljubičić u njegovom stručnom timu zameniti legendarnog Šveđanina Stefana Edberga, on je rekao da o tome neće javno da se izjašnjava.

Ljubičić je u prethodne dve sezone sarađivao sa najboljim kanadskim teniserom Milošom Raonićem koji je 1. decembra na svom sajtu objavio da prekida saradnju sa Ljubičićem zahvalivši mu za "ogromnu količinu podrške, znanja i razumevanja".

Ta vest je mnoge iznenadila, s obzirom na to da je pod Ljubičićevim vođstvom Raonić stigao do četvrtog mesta na ATP listi, ali i do polufinala na prošlogodišnjem Vimbldonu, gde je izgubio od Ljubičićevog novog "poslodavca" Federera. Ipak, ova godina bila je mnogo slabija i praćena povredama, pa se Miloš odlučio da nešto promeni.

Ljubičić i Federer su odigrali 16 međusobnih duela, Federer je slavio 13 puta, a Hrvat tri puta. U finalima je 4:0 za Švajcarca.

Komentari / 0

Ostavite komentar