Љубичић о сарадњи с Федерером: Без коментара!

Иван Љубичић, који ће следеће сезони бити у стручном тиму трећег играча света Роџера Федерера, није желео данас да коментирише вест о тој сарадњи.

Тенис 10.12.2015 | 17:00
Љубичић о сарадњи с Федерером: Без коментара!

На молбу агенције Хина за коментар вести коју је Федерер објавио на свом сајту, према којој ће Иван Љубичић у његовом стручном тиму заменити легендарног Швеђанина Стефана Едберга, он је рекао да о томе неће јавно да се изјашњава.

Љубичић је у претходне две сезоне сарађивао са најбољим канадским тенисером Милошом Раонићем који је 1. децембра на свом сајту објавио да прекида сарадњу са Љубичићем захваливши му за "огромну количину подршке, знања и разумевања".

Та вест је многе изненадила, с обзиром на то да је под Љубичићевим вођством Раонић стигао до четвртог места на АТП листи, али и до полуфинала на прошлогодишњем Вимблдону, где је изгубио од Љубичићевог новог "послодавца" Федерера. Ипак, ова година била је много слабија и праћена повредама, па се Милош одлучио да нешто промени.

Љубичић и Федерер су одиграли 16 међусобних дуела, Федерер је славио 13 пута, а Хрват три пута. У финалима је 4:0 за Швајцарца.

Коментари / 0

Оставите коментар