Radojičić se i dalje vidi na mjestu predsjednika

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banja Luka, Igor Radojičić, je na sjednici tog odbora rekao da su prema novom statutu stranke, koji je usvojen u aprilu na Saboru SNSD-a, predviđene određene organizacione promjene, poput ukidanja Izvršnog i Nadzornog odbora Gradskog odbora SNSD-a, te formiranje predsjedništva Gradskog odbora.

Republika Srpska 08.10.2015 | 22:58
Radojičić se i dalje vidi na mjestu predsjednika

To neće podrazumijevati nikakve nove izbore, samo praktično preslikavanje organa koji će pod drugim nazivom nastaviti da radi, rekao je Radojičić, koji informacije o njegovoj smjeni sa mjesta predsjednika Gradskog odbora naziva špekulacijama.

Igor Radojičić kaže da je predviđeno usvajanje operativnog plana rada za narednih nekoliko mjeseci i osnivanje nekih novih mjesnih odbora tamo gdje su formirana nova biračka mjesta.

Zaključuje se da sebe i dalje vidi na mjestu predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka.

Istovrtemeno, Milorad Dodik Radojičića i dalje vidi na mjestu predsjednika gradskog odbora, iako se, prema pojedinim informacijama, za tu funkciju sprema Stanislav Čađo.

BN TV

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

marko samardzic

08.10.2015 16:34

Vidi ove ljige,politicmar!!!

ODGOVORITE
Name

svi isti

08.10.2015 16:49

Ko će iz te hobotnice prvi dati ostavku da povuče taj lanac sreće koji dugo čekamo za sve nesretne i nezadovoljne u RS.

ODGOVORITE
Name

A jojjj

08.10.2015 17:15

Pa ja sam vjerovao u Igora pre 7-8 godina kao u nekoga mladog sposobnog. Nekoga ko ce pokrenuti nesto novo, moderno...a on obican ljigavac i mulac...ne smije od Dodika vise ni kompijuter upaliti, a ne da tvitne nesto...budi sta hoces, ali ti za mene vise ne postojis u politici...

ODGOVORITE
Name

Lapsus Linguae

08.10.2015 17:16

Odavno nisam čuo da neko pravilno kaže "špekulacije", a ne "spekulacije". Bravo za Radojičića, bar što se tiče toga. Što se tiče ostalog, hm, bolje da ćutim. K'o riba? Ma kakvi, k'o jato riba.

ODGOVORITE
Name

jado

08.10.2015 17:20

Jadan bio,sutis na skupstinskim sjednicama ko da si mutav,a onda odjednom ko iz kome EVO ME ZIV I ZDRAV SAM.Nisi Radojcicu zdrav,a ziv napola.

ODGOVORITE
Name

DE GOTHIA

08.10.2015 18:59

OVAJ MALI UOBRAŽENI ŠTRUMF I NJEGOVA ŠTRUMFETA SU NAJBOLJI PRIMJER "BANJALUČKOG NOVOKOMPOVANOG PRIMITIVIZMA"... GRAD BANJALUKU KOJI JE I MOJ GRAD U KOJEM SAM ROĐEN, USKORO OČEKUJE NOVI I JAK ZEMLJOTRES, ALI OVAJ PUT BIĆE TO VELIKO ČIŠĆENJE OD LJUDSKIH PRIMITIVACA SUMNJIVOG MORALA I BEZ OSNOVNOG KUĆNOG ODGOJA...

ODGOVORITE
Name

nota bene

08.10.2015 21:15

Ovaj prefrigani i proračunati lik se neće nikad odmaknuti od Miloradovih skuta. Dok je Milorada, njemu je zagarantovana plata od više hiljada KM, od članarine, s jedne strane budala a s druge podrepnih muva koje su svoju korist našle po javnim preduzećima i organima uprave. On spokojno prima basnoslovnu platu apsolutno ni za šta, a nada se da će Dodu munuti SIPA pa će tako on postati predsjednik SNSDa, ili bar ostati potpredsjednik. Tako bi Dodiku bila oteta ta sekta jer je on ustvari gruntovni i posjedovni vlasnik. U Ustav treba unijeti da političar ni na jednoj poziciji ne može primati više od prosječne plate u RS. Veću platu od te bagre moraju imati doktori, inženjeri, profesori itd.

ODGOVORITE
Name

Naivci

08.10.2015 21:54

CRNOGORAC junacki je ovo odradio mudro sta ste ocekivali sve su se dogovorili velika je lova u igri Petnaest godina kradu ovaj grad mislite da ce odustati IGOR je tu da sve pokrije kao uskupstini

ODGOVORITE
Name

tamo amo

08.10.2015 22:21

Vrlo dobra opservacija. Zabavili su narod svojim navodnim sukobom i prometnuli se do jeseni. A evo i peti oktobar je prosao. Dakle, sigurni su do proljeca. Jesu od opozicije ali posto su sve pokrali i razvalili, ne mogu dalje. Sad po instrukcijama iz Beograda hoce u vlast uvuci i Savez za promjene. Valjda ovi spomenuti nisu ludi da to sebi dozvole.

Name

Zoltan

08.10.2015 22:47

Sta raja ocekuje od ovog Dodikovog potrcka? Sta ce biti ako on preuzme SNSD? Da nece mozda podici privredu. Pa on je s Dodikom razvalio sve firme u Banjaluci. I Mljekaru i Cajavec! I zato je sad predsjednik tog jebenog gradskog odbora jer se ne moze nigdje drugdje zaposliti. A narod ga smatra intelektualcem. A njemu 20 godina traktorista sef. Nema veze sto ga politicki jebe k'o mladog majmuna, bitno je da dobro placa!?

ODGOVORITE
Name

Radnik

08.10.2015 22:56

Ma sta ga briga, on i zena 7 hiljada u padze, svaki mjesec.

ODGOVORITE
Name

Žika Ž

09.10.2015 06:04

Na mjestu predsjednika Čađo! Mora Čovjek koliko toliko dobiti zaštite ili ode prvi na tunjice ili u Foču:

ODGOVORITE
Name

Nikola

09.10.2015 06:21

Radojcic je obicna ..., a ko njemu moze uopste nesto vjerovati?

ODGOVORITE
Name

SNSD-e

09.10.2015 06:43

Nikada više neću glasati za SNSD-e!

ODGOVORITE
Name

VETERAN

09.10.2015 10:50

JEDINO ŠTO ME RADUJE ŠTO NIKAD NISAM GLASAO ZA SNSD, SVE LJIGAVAC DO LJIGAVCA, NAJBOLJI PRIMJER JE I OVAJ POLUCRNOGORAC RADOJČIĆ, NEMA TAJ... NI ZAŠTA, KO ANDOL JE NIT ODMAŽE NIT POMAŽE, LJUDINA NEMA ŠTA, ĐUKANOVIĆ BI BIO PONOSAN NA NJEGA A NJEGOŠ SE ZBOG TAKVIH U GROBU OKREĆE.