Радојичић се и даље види на мјесту предсједника

Предсједник Градског одбора СНСД Бања Лука, Игор Радојичић, је на сједници тог одбора рекао да су према новом статуту странке, који је усвојен у априлу на Сабору СНСД-а, предвиђене одређене организационе промјене, попут укидања Извршног и Надзорног одбора Градског одбора СНСД-а, те формирање предсједништва Градског одбора.

Република Српска 08.10.2015 | 22:58
Радојичић се и даље види на мјесту предсједника

То неће подразумијевати никакве нове изборе, само практично пресликавање органа који ће под другим називом наставити да ради, рекао је Радојичић, који информације о његовој смјени са мјеста предсједника Градског одбора назива шпекулацијама.

Игор Радојичић каже да је предвиђено усвајање оперативног плана рада за наредних неколико мјесеци и оснивање неких нових мјесних одбора тамо гдје су формирана нова бирачка мјеста.

Закључује се да себе и даље види на мјесту предсједника Градског одбора СНСД-а Бања Лука.

Истовртемено, Милорад Додик Радојичића и даље види на мјесту предсједника градског одбора, иако се, према појединим информацијама, за ту функцију спрема Станислав Чађо.

БН ТВ

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

08.10.2015 16:34

Види ове љиге,политицмар!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сви исти

08.10.2015 16:49

Ко ће из те хоботнице први дати оставку да повуче тај ланац среће који дуго чекамо за све несретне и незадовољне у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А јојјј

08.10.2015 17:15

Па ја сам вјеровао у Игора пре 7-8 година као у некога младог способног. Некога ко це покренути несто ново, модерно...а он обицан љигавац и мулац...не смије од Додика висе ни компијутер упалити, а не да твитне несто...буди ста хоцес, али ти за мене висе не постојис у политици...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лапсус Лингуае

08.10.2015 17:16

Одавно нисам чуо да неко правилно каже "шпекулације", а не "спекулације". Браво за Радојичића, бар што се тиче тога. Што се тиче осталог, хм, боље да ћутим. К'о риба? Ма какви, к'о јато риба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јадо

08.10.2015 17:20

Јадан био,сутис на скупстинским сједницама ко да си мутав,а онда одједном ко из коме ЕВО МЕ ЗИВ И ЗДРАВ САМ.Ниси Радојцицу здрав,а зив напола.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

08.10.2015 18:59

ОВАЈ МАЛИ УОБРАЖЕНИ ШТРУМФ И ЊЕГОВА ШТРУМФЕТА СУ НАЈБОЉИ ПРИМЈЕР "БАЊАЛУЧКОГ НОВОКОМПОВАНОГ ПРИМИТИВИЗМА"... ГРАД БАЊАЛУКУ КОЈИ ЈЕ И МОЈ ГРАД У КОЈЕМ САМ РОЂЕН, УСКОРО ОЧЕКУЈЕ НОВИ И ЈАК ЗЕМЉОТРЕС, АЛИ ОВАЈ ПУТ БИЋЕ ТО ВЕЛИКО ЧИШЋЕЊЕ ОД ЉУДСКИХ ПРИМИТИВАЦА СУМЊИВОГ МОРАЛА И БЕЗ ОСНОВНОГ КУЋНОГ ОДГОЈА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нота бене

08.10.2015 21:15

Овај префригани и прорачунати лик се неће никад одмакнути од Милорадових скута. Док је Милорада, њему је загарантована плата од више хиљада КМ, од чланарине, с једне стране будала а с друге подрепних мува које су своју корист нашле по јавним предузећима и органима управе. Он спокојно прима баснословну плату апсолутно ни за шта, а нада се да ће Доду мунути СИПА па ће тако он постати предсједник СНСДа, или бар остати потпредсједник. Тако би Додику била отета та секта јер је он уствари грунтовни и посједовни власник. У Устав треба унијети да политичар ни на једној позицији не може примати више од просјечне плате у РС. Већу плату од те багре морају имати доктори, инжењери, професори итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивци

08.10.2015 21:54

ЦРНОГОРАЦ јунацки је ово одрадио мудро ста сте оцекивали све су се договорили велика је лова у игри Петнаест година краду овај град мислите да це одустати ИГОР је ту да све покрије као ускупстини

ОДГОВОРИТЕ
Name

тамо амо

08.10.2015 22:21

Врло добра опсервација. Забавили су народ својим наводним сукобом и прометнули се до јесени. А ево и пети октобар је просао. Дакле, сигурни су до прољеца. Јесу од опозиције али посто су све покрали и развалили, не могу даље. Сад по инструкцијама из Београда хоце у власт увуци и Савез за промјене. Ваљда ови споменути нису луди да то себи дозволе.

Name

Золтан

08.10.2015 22:47

Ста раја оцекује од овог Додиковог потрцка? Ста це бити ако он преузме СНСД? Да неце мозда подици привреду. Па он је с Додиком развалио све фирме у Бањалуци. И Мљекару и Цајавец! И зато је сад предсједник тог јебеног градског одбора јер се не мозе нигдје другдје запослити. А народ га сматра интелектуалцем. А њему 20 година тракториста сеф. Нема везе сто га политицки јебе к'о младог мајмуна, битно је да добро плаца!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

08.10.2015 22:56

Ма ста га брига, он и зена 7 хиљада у падзе, сваки мјесец.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жика Ж

09.10.2015 06:04

На мјесту предсједника Чађо! Мора Човјек колико толико добити заштите или оде први на туњице или у Фочу:

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

09.10.2015 06:21

Радојциц је обицна ..., а ко њему мозе уопсте несто вјеровати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД-е

09.10.2015 06:43

Никада више нећу гласати за СНСД-е!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

09.10.2015 10:50

ЈЕДИНО ШТО МЕ РАДУЈЕ ШТО НИКАД НИСАМ ГЛАСАО ЗА СНСД, СВЕ ЉИГАВАЦ ДО ЉИГАВЦА, НАЈБОЉИ ПРИМЈЕР ЈЕ И ОВАЈ ПОЛУЦРНОГОРАЦ РАДОЈЧИЋ, НЕМА ТАЈ... НИ ЗАШТА, КО АНДОЛ ЈЕ НИТ ОДМАЖЕ НИТ ПОМАЖЕ, ЉУДИНА НЕМА ШТА, ЂУКАНОВИЋ БИ БИО ПОНОСАН НА ЊЕГА А ЊЕГОШ СЕ ЗБОГ ТАКВИХ У ГРОБУ ОКРЕЋЕ.