Milutinov: O ovome sam sanjao kao dijete!

Debitant u reprezentaciji Srbije Nikola Milutinov rekao je da je srećan što se našao na konačnom spisku selektora Aleksandra Đorđevića za Evropsko prvenstvo.

Košarka 04.09.2015 | 14:15
Milutinov: O ovome sam sanjao kao dijete!

Milutinov je, takođe, istakao da će dati sve od sebe da opravda ukazano poverenje.

„Kao prvo želim da kažem da sam zaista srećan što sam se našao na konačnom spisku. Mislim da je to san svakog deteta u Srbiji i daću sve od sebe da pomognem reprezentaciji da ostvarimo što bolji rezultat“, rekao je Milutinov.

Mladi centar je naglasio da Srbiju očekuje izuzetno teška prva utakmica na turniru, sa selekcijom Španije, ali da je tim spreman da pruži svoj maksimum.

„Ne bih izdvajao posebno nijednog igrača španske reprezentacije, jer oni su, kao što već svi znaju, jedna jako dobra reprezentacija. Biće sigurno dosta teško na toj prvoj utakmici. Daćemo sve od sebe to možemo da obećamo, a za rezultat ćemo videti na terenu“, dodao je novi centar Olimpijakosa.

Bivši košarkaš Partizana je na pitanje koja reprezentacija može da iznenadi i bude favorit iz senke, poput Grčke ili Italije kratko dodao:

„Mislim da mi možemo da iznenadimo na Evropskom prvenstvu“.

Evropsko prvenstvo počinje u subotu, a reprezentacija Srbije će igrati u grupi B, u Berlinu, sa Španijom, Nemačko, Turskom, Islandom i Italijom. Prvu utakmicu ’Orlovi’ igraju u subotu od 18 časova sa Španijom.

Komentari / 0

Ostavite komentar